Welpen (8-11 jaar)

Een welp is een jongen tussen 8 en 11 jaar, zit meestal in 3e, 4e of 5e leerjaar, groeit een millimeter per week, krijgt er op een jaar drie tanden bij, wordt elke week 5 gram zwaarder, heeft een niet te stuiten drang naar beweging, heeft vriendjes centraal staan, leert door te herhalen, kan gevoelens bespreken.

Een welp houdt van kampen bouwen, zich verkleden, geheimtaal, kattekwaad, ontrafelen van mysteries, valsspelen, vrij spel, …

De welpenleiding kan je op deze pagina vinden!

Activiteit 1/12

Beste welpen en ouders

We zijn nog maar net terug van het safari welpenweekend, maar zaterdag 01/12 is het weer activiteit van 14h-17h. Nadat we ons één-tegen-allen spel hebben gespeeld, komt Sinterklaas ons bezoeken... Neem dus zeker je broertjes, zusjes, vriendjes, ... mee om de Sint te begroeten om 16h!

Tot zaterdag!

Laat even weten als je zoon er niet bij kan zijn.

de welpenleiding

Beste

Wij zijn in de uitnodiging vergeten te zeggen wat de prijs van het kawelpenweekend is. Want dit is jammer genoeg niet gratis. Bij deze is de prijs per lid 35 euro. Dit kan gestort worden op het volgende rekening nummer BE53 7351 1415 6153.

Stevige Linker,

De welpen en kabouterleiding

Activiteit 17/11

Beste welpjes

Op zaterdag 17/11 gaan we opzoek naar de onbevreesde welpen onder ons.

Om 17u stipt start de activiteit en beginnen we met een griezelige fakkeltocht doorheen de bossen van Bethanië.

Wees niet gevreesd, de tocht zal doorgaan in groep en niemand wordt verplicht alleen te wandelen.

De welpjes die wel alleen willen wandelen krijgen zeker de kans om dit te doen.

Na de fakkeltocht verzamelen we ons rond de kampvuurhoek aan onze terreinen waar iedereen nog kan genieten van het warme vuur en lekkere marshmellows.

Rond 19u loopt de activiteit op zen einde en kunnen jullie terug mee met jullie ouders om te bekomen van de griezelige avond.

Wij hopen alvast dat jullie er evenveel zin in hebben als ons.

PS: aangezien het een griezeltocht is mag je zeker verkleed komen om het extra griezelig te maken.

Hopelijk tot zaterdag

Veel groetjes

De welpenleiding

Activiteit 20 oktober

Beste leden/ouders,

Komende zaterdag 20/10 is het weer activiteit van 15:00u tot 18:00u.

De welpen en kabouters gaan elkaar beter leren kennen, want we houden samen activiteit.

We maken er weer een spetterend feest van (letterlijk)!

Breng daarom zeker een oude witte T-shirt/trui mee die vuil mag worden.

Heb je nadien nog geen plannen?

Kom dan zeker naar de spaghettiavond, die aansluitend na de activiteit is ten voordele van de scouts.

Tot zaterdag!

De kawelpenleiding

Activiteit 6 oktober

Dag welpen/ouders,

Maak jullie klaar voor een spetterend avontuur! Deze zaterdag 6 oktober wordt dé Fortnite kampioen onder de welpen bepaald. Breng daarom zeker je beste skillset mee en trek zeker je coolste Fortnite skin aan! We spreken af aan de scoutslokalen om 15:00u, het avontuur eindigt om 18:00u. Omdat het wel eens kan regenen, kan je je hier best op voorzien (anders neemt de 'storm' je te grazen!) Geef nog even een seintje indien je er niet bij kan zijn, dan houden we hier rekening mee. Tot dan!

De welpenleiding