Welpen

Welpen (8-11 jaar)

Een welp is een jongen tussen 8 en 11 jaar, zit meestal in 3e, 4e of 5e leerjaar, groeit een millimeter per week, krijgt er op een jaar drie tanden bij, wordt elke week 5 gram zwaarder, heeft een niet te stuiten drang naar beweging, heeft vriendjes centraal staan, leert door te herhalen, kan gevoelens bespreken.

Een welp houdt van kampen bouwen, zich verkleden, geheimtaal, kattekwaad, ontrafelen van mysteries, valsspelen, vrij spel, …


De welpenleiding kan je op deze pagina vinden!

Berichten:

Activiteit 07/01

Lieve kabouters en welpen


Allereerst GELUKKIG NIEUWJAAR! 🎇🎆

Hopelijk zijn jullie het jaar allemaal goed gestart en kunnen jullie nog genieten van een volle week vakantie 🥳

Aanstaande zaterdag 07/01 staat de eerste activiteit van 2023 op de planning.

Dit zal omwille van de examens van de leiding een avondactiviteit zijn, deze zal doorgaan van 19-21u in de lokalen.

De Jin (de oudste tak met leden uit het 6e middelbaar) zal hierbij ook inspringen om al eens ervaring als leiding op te doen. We verwachten jullie in je mooiste outfit om de het jaar nogmaals met ons feestelijk in te zetten. Zoals je ziet in bijgevoegde foto, haalde de leiding reeds hun mooiste tenue uit de kast.

Samen maken we er een spetterende casino avond van 🎰💰🎲

Graag ontvangen we even een berichtje indien je zoon of dochter er zaterdag niet bij zal zijn.


Stevige linker

De kabouter en welpen leiding

Activiteit 17/12

Beste welpen


Hopelijk zijn jullie niet te moe van de afgelopen week, want we gaan deze zaterdag 17/12 gezellig schaatsen! Het is dus ZEER belangrijk dat jullie de volgende zaken in orde brengen zodat we zaterdag vlot kunnen gaan schaatsen: De twee meest belangrijke zaken die je mee moet hebben zijn je handschoenen en 5 euro cash, als je deze niet bij hebt kan je spijtig genoeg niet de schaatsbaan op. Andere zaken die sterk aangeraden zijn om mee te nemen zijn droge sokken (voor na het schaatsen) en een helm (voor de veiligheid natuurlijk). Als laatste zouden we het ook heel fel appreciëren als je welp van tevoren zijn schoenmaat weet (eventueel door het op een briefje te schrijven of door het op zijn hand te schrijven), op deze manier staan we zo snel mogelijk op het ijs.

De activiteit gaat door van 14u tot 17u en de leden worden verwacht om 14u aan de lokalen. Om 17u kunnen ze worden opgepikt aan de schaatsbaan (Gouverneur Verwilghensingel 13, 3500 Hasselt).

Laat zeker iets weten indien je er niet bij kan zijn!

Hopelijk tot zaterdag!


Stevige linker

De welpenleiding

Activiteit 10/12

Beste Welpen

In december staan er nog 2 super toffe activiteiten gepland om het jaar goed te kunnen afsluiten. Deze zullen doorgaan op zaterdag 10/12 en zaterdag 17/12 van 14u-17u. Bij beide activiteiten worden jullie zoals gewoonlijk aan de lokalen verwacht.

Wat we 17/12 gaan doen blijft nog even een verrassing en daar zullen jullie volgende week meer praktische info over krijgen. Misschien dat jullie het al kunnen raden: 🧤❄️🧣⛸🥶

Zorg dat je in topconditie en opgewarmd bent voor de activiteit van komende zaterdag 10/12. Welke Welp zal uitblinken in welke discipline? Wie heeft er na 3 uur inspannen de beste totaaltijd? Het zal ongetwijfeld een super spannende wedstrijd worden. 🏋🏼‍♂️🏹⛳️🏆🚴🏼‍♂️🏃🏽‍♀️

Wij kijken er alvast naar uit!

Laat ook even iets weten indien je er niet bij zal zijn.


Stevige linker

De Welpenleiding

Activiteit 29/10

Beste welpen


Zaterdag (29/10) is het weer zover! Het is bijna Halloween en dit kan natuurlijk niet gevierd worden zonder een verkleedfeestje. Dus jullie zijn allemaal welkom in jullie coolste verkleedkledij. De activiteit zal doorgaan van 18u-20u aan de scoutslokalen. Laat ook even iets weten als je er niet kan bij zijn.

Tot dan!

Stevige linker

De welpenleiding