Welpen

Welpen (8-11 jaar)

Een welp is een jongen tussen 8 en 11 jaar, zit meestal in 3e, 4e of 5e leerjaar, groeit een millimeter per week, krijgt er op een jaar drie tanden bij, wordt elke week 5 gram zwaarder, heeft een niet te stuiten drang naar beweging, heeft vriendjes centraal staan, leert door te herhalen, kan gevoelens bespreken.

Een welp houdt van kampen bouwen, zich verkleden, geheimtaal, kattekwaad, ontrafelen van mysteries, valsspelen, vrij spel, …


De welpenleiding kan je op deze pagina vinden!

Berichten:

Verplaatsing activiteit 08/06

Beste Welpen en ouders,


Deze zaterdag 8/6 stond er een activiteit op de planning. Door de examens van de welpenleiding zijn we genoodzaakt om de activiteit te verplaatsen. We vinden het zelf heel jammer en onze excuses voor ongemak!  

De activiteit van 22/06 gaat wel gewoon door. Het weekend daarna (dus 29/06) zouden we eventueel wel een inhaalactiviteit kunnen doen. Daar zal nog verdere info over volgen. 

De activiteit van 8/06 gaat dus jammer genoeg niet door! ☹️ 

We zien jullie graag op de activiteit van 22/06 terug! 

Tot dan!


Stevige linker

De Welpenleiding

Activiteit 25/05

Liefste welpen en kabouters,


Deze zaterdag (25/5) staat er opnieuw een supertoffe activiteit op de planning! Wegens de drukke examenperiode van enkele leiding hebben we besloten om een avondactiviteit te doen die zal doorgaan van 18u tot 20u aan de scoutslokalen.

De activiteit zal dus direct aansluiten op het infomomentje over kamp, waar jullie uiteraard allemaal voor zijn uitgenodigd! Dit infomoment zal plaatsvinden om 17u aan de scoutslokalen.

We hopen jullie allemaal voltallig weer terug te kunnen zien! Indien je er jammer genoeg toch niet bij zal kunnen zijn, mag je ons altijd even een seintje geven.


Stevige linker!

De welpen- en kabouterleiding!

Activiteit 11/05

Beste welpen


Zaterdag 11 mei staat er weer een activiteit voor jullie klaar. Deze zal zoals gewoonlijk doorgaan van 15u tot 18u aan de lokalen. Het belooft mooi weer te worden. ☀️ Neem dus eventueel wat water mee. 

Graag een seintje indien jouw welp er helaas niet bij zal zijn.


Stevige linker

De Welpenleiding

Activiteit 27/04

Beste Welpen


Zaterdag 27/04 zal er weer een leuke activiteit klaar staan voor jullie. Deze zal doorgaan van 15u-18u aan de lokalen. 

Onze excuses voor het late mailtje.

Laat even weten indien je er niet bij zal zijn!

Tot zaterdag!!😁


Stevige linker 

De Welpenleiding

Activiteit 13/04

Beste welpen en ouders, 


Komende zaterdag staat er weer een super leuke activiteit op de planning. Belangrijk is dat de activiteiten vanaf nu terug van 15u-18u zullen zijn. Wij zien jullie graag zaterdag aan de lokalen, tot dan!

Graag een seintje indien je welp jammer genoeg niet aanwezig kan zijn :( 


Stevige linker, 

De welpenleiding 

Activiteit 30/03

Beste Welpen en ouders,


Zaterdag 30/03 staat er weer een activiteit klaar voor jullie. Deze zal doorgaan van 14u-17u aan de lokalen. En weten jullie wat het nog leuker maakt? Het is bijna Pasen! Dus bereid je voor op een paasavontuur waar zelfs de Paashaas jaloers op zal zijn! 🐣🐰

Graag een seintje indien je er niet bij zal zijn!

Tot zaterdag


Stevige Linker 

De welpenleiding

Activiteit 16/03

Beste welpen en ouders


Zaterdag staat er weer een fantastische activiteit ingepland voor jullie. Deze zal zoals gewoonlijk doorgaan van 14u-17u aan de lokalen. Kleed je warm aan voor buiten.

Graag een seintje indien je welp er jammer genoeg niet bij kan zijn. 


Stevige linker 

De welpenleiding

Activiteit 20/01

Liefste welpen


Zaterdag staat er weer een supertoffe activiteit klaar voor jullie. Deze zal zoals gewoonlijk doorgaan van 14u-17u aan de lokalen. Kleed je warm aan voor buiten. Op het einde van de activiteit zullen we ontdekken wie een ware architect is.

Graag een seintje indien je welp er jammer genoeg niet bij kan zijn. 


Stevige linker 

De welpenleiding 

Activiteit 06/01

Beste ouders,


Komende zaterdag (6/01) zal de activiteit in de avond doorgaan van 17u-19u aan de scouts lokalen aangezien de leiding spijtig genoeg examens heeft. Om het nieuwe jaar goed van start te laten gaan organiseren we een kei toffe casino avond, dus we willen vragen aan alle welpen om in hun schoonste pak naar de activiteit te komen.

Op zaterdag 20 januari zal er ook een activiteit plaatsvinden en deze zal wel zoals normaal van 14u-17u doorgaan.

Tot dan!


Stevige linker

De welpenleiding

Activiteit 02/12

Beste welpen en ouders


Afgelopen week is er iets ernstig gebeurd in Godsheide... De kapitein van de Stoomboot van de Sint is namelijk om het leven gebracht. Aan ons om te achterhalen wie het gedaan heeft, waar deze gruwelijke gebeurtenis heeft plaatsgevonden en hoe deze dader dit voor elkaar heeft grekregen. We spreken af om 14u aan de scoutslokalen. Om 16u zal het onderzoek hopelijk afgelopen zijn want dan krijgen we een wel heel speciaal bezoekje over de vloer. Sinterklaas komt langs zodat we hem kunnen vertellen wat een goede detectives wij zijn! Ook alle broertjes en zusjes zijn zeker welkom! Om 17u is het helaas tijd om weer naar huis te gaan :(

Graan een seintje indien je welp jammer genoeg niet aanwezig kan zijn.


Stevige linker

De welpenleiding

Activiteit 28/10 + kawelpenweekend

Beste kawelpen


 Zaterdag 28/10 staat er een spannende activiteit op de planning in het thema van halloween!!! Deze activiteit zal daarom in de avond plaatsvinden van 17u-19u aan de lokalen. Zoals jullie al zagen, zal het een activiteit zijn van de kabouters en welpen samen als voorbereiding op het kawelpenweekend. Vergeet zeker je halloweenoutfit niet (zelfgemaakte creaties worden sterk aangemoedigd)! Graag een seintje indien je kawelp niet aanwezig kan zijn.

Het weekend van 10-12 november zal het kawelpenweekend doorgaan waarbij we ons zullen onderdompelen in de onderwaterwereld. In bijlage vindt u de uitnodiging. Indien er nog verdere vragen zijn omtrent het weekend, aarzel dan niet om ons zaterdag aan te spreken of om ons een mailtje te sturen!

Schrijf je kawelp in door volgende link in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdn_LPQMIxUKe9M0el8wL5Bmuzj_d2g-Jipqy-npnEOdL9Q4Q/viewform 

Hopelijk tot zaterdag!


Stevige linker

De kawelpenleiding

Activiteit 14/10

Beste welpen en ouders


Komende zaterdag 14/10 staat er weer een leuke activiteit op de planning! Deze zal zoals gewoonlijk door gaan van 15u-18u aan de scoutslokalen. Graag een seintje indien je welp jammer genoeg niet aanwezig kan zijn :(

We geven jullie ook alvast mee dat het kawelpenweekend (kabouters en welpen gaan samen op weekend) zal plaatsvinden van 10-12 november, meer info volgt snel.

Wij kijken er alvast naar uit, tot zaterdag!


Stevige linker

De welpenleiding

Activiteit 30/09

Beste welpen


Zaterdag 30/09 staat de 2de activiteit van dit onvergetelijke scoutsjaar op de planning. Deze zal doorgaan van 15u-18u aan de lokalen van de scouts. 

We hopen jullie allemaal zaterdag te zien!!! De leiding heeft er alvast heel veel zin in!

Graag een seintje indien je er niet bij zal zijn!


Stevige linker

De welpenleiding