Welpen (8-11 jaar)

Een welp is een jongen tussen 8 en 11 jaar, zit meestal in 3e, 4e of 5e leerjaar, groeit een millimeter per week, krijgt er op een jaar drie tanden bij, wordt elke week 5 gram zwaarder, heeft een niet te stuiten drang naar beweging, heeft vriendjes centraal staan, leert door te herhalen, kan gevoelens bespreken.

Een welp houdt van kampen bouwen, zich verkleden, geheimtaal, kattekwaad, ontrafelen van mysteries, valsspelen, vrij spel, …

De welpenleiding kan je op deze pagina vinden!

Activiteit 17 oktober

Dag welpen en ouders

Deze zaterdag hebben wij voor jullie weer een super leuke activiteit klaar staan. Jullie worden verwacht aan de lokalen van 15u tot 18u. Onze activiteit zal buiten doorgaan dus kleed je zeker naar gelang het weer. Vergeet ook niet jullie spaghetti te bestellen zodat jullie deze na de activiteit kunnen meenemen.

Laat zeker iets weten als uw zoon er zaterdag niet bij zal kunnen zijn.

Hopelijk tot zaterdag!

De welpenleiding

Activiteit 3 oktober

Beste welpjes en ouders

De welpenleiding wil jullie zaterdag 03/10 weer uitnodigen voor een supertoffe activiteit! Jullie worden verwacht om 15u aan de scoutslokalen om er weer een leuke zaterdagnamiddag van te maken. Om 18u mogen de welpjes weer aan de lokalen worden opgepikt. Het weerbericht ziet er op het moment niet zo geweldig uit, dus vergeet zeker geen regenjasje mee te nemen. Indien het te hard zou regenen zullen we uiteraard in de lokalen gaan schuilen.

Even nog een paar corona-regels vermelden: Indien uw zoon drie dagen voor de activiteit ziek zou zijn, vragen we vriendelijk om hem deze activiteit een keer thuis te laten. De leiding vraagt ook om je eigen gelabelde drinkbus mee te nemen, om het zo wat veiliger te houden wanneer de welpjes dorst hebben.

Indien jullie niet zo een drinkbeker zouden hebben, geen probleem! De jin zal namelijk in een van de komende weken nieuwe drinkbekers met het logo van scouting godsheide erop verkopen!

de Welpenleiding