Welpen (8-11 jaar)

Een welp is een jongen tussen 8 en 11 jaar, zit meestal in 3e, 4e of 5e leerjaar, groeit een millimeter per week, krijgt er op een jaar drie tanden bij, wordt elke week 5 gram zwaarder, heeft een niet te stuiten drang naar beweging, heeft vriendjes centraal staan, leert door te herhalen, kan gevoelens bespreken.

Een welp houdt van kampen bouwen, zich verkleden, geheimtaal, kattekwaad, ontrafelen van mysteries, valsspelen, vrij spel, …

De welpenleiding kan in het midden van deze pagina vinden!

Activiteit 6 oktober

Dag welpen/ouders,

Maak jullie klaar voor een spetterend avontuur! Deze zaterdag 6 oktober wordt dé Fortnite kampioen onder de welpen bepaald. Breng daarom zeker je beste skillset mee en trek zeker je coolste Fortnite skin aan! We spreken af aan de scoutslokalen om 15:00u, het avontuur eindigt om 18:00u. Omdat het wel eens kan regenen, kan je je hier best op voorzien (anders neemt de 'storm' je te grazen!) Geef nog even een seintje indien je er niet bij kan zijn, dan houden we hier rekening mee. Tot dan!

De welpenleiding