Kabouters

Kabouters (8-11 jaar)

Een kabouter is een meisje tussen 8 en 11 jaar, zit meestal in 3e, 4e of 5e leerjaar, groeit een millimeter per week, krijgt er op een jaar drie tanden bij, wordt elke week 5 gram zwaarder, heeft een niet te stuiten drang naar beweging, heeft vriendjes centraal staan, leert door te herhalen, kan gevoelens bespreken.

Een kabouter houdt van kampen bouwen, zich verkleden, geheimtaal, kattekwaad, ontrafelen van mysteries, valsspelen, vrij spel, …

De kabouterleiding vind je hier terug!

Activiteit 17 oktober

Liefste Kabouters

Zaterdag is het weer tijd voor onze tweewekelijkse activiteit. Jullie worden verwacht om 15u aan de scoutslokalen. Aangezien het jeugdwerk nu in code oranje zit zullen onze activiteiten voornamelijk buiten doorgaan en is warme kledij aangeraden. Daarnaast mag er ook een eigen gelabeld drinkbusje meegenomen worden maar dit is niet verplicht.

Na de activiteit kunnen jullie ook de bestelde spaghetti komen afhalen, ook zal er de mogelijkheid zijn om scoutskledij te kopen. De verloren voorwerpen van het kamp zullen dan ook nog eens voor de laatste keer uitgestald worden.

Wij kijken er alvast naar uit ! Hopelijk jullie ook !

De Kabouterleiding