Kabouters

Kabouters (8-11 jaar)

Een kabouter is een meisje tussen 8 en 11 jaar, zit meestal in 3e, 4e of 5e leerjaar, groeit een millimeter per week, krijgt er op een jaar drie tanden bij, wordt elke week 5 gram zwaarder, heeft een niet te stuiten drang naar beweging, heeft vriendjes centraal staan, leert door te herhalen, kan gevoelens bespreken.

Een kabouter houdt van kampen bouwen, zich verkleden, geheimtaal, kattekwaad, ontrafelen van mysteries, valsspelen, vrij spel, …

De kabouterleiding vind je hier terug!

Activiteit 30/03

Liefste kabouters,

Deze zaterdag is het alweer activiteit. Zoals gewoonlijk zal deze doorgaan van 15u tot 18u aan onze scoutslokalen.

Laat zeker even weten als jullie niet kunnen komen!

Groetjes,

Activiteit 02/03

Liefste kabouters

Nu zaterdag 02/03 verwachten we jullie aan de lokalen.

Aangezien de dagen langer aan het worden zijn zullen de activiteiten terug plaatsvinden van 15u tot 18u.

Hopelijk zien we jullie dan!

Laat ons even iets weten als je er niet bij kan zijn.

Liefste kabouters,

Aankomende zaterdag 16/02 gaan we eens iets anders doen: schaatsen! We spreken af aan de schaatsbaan "de Schaverdijn" om 14u waar we gedurende 3uur zullen schaatsen tot jullie ouders jullie komen halen omstreeks 17u. Het adres: Gouverneur Verwilghensingel 13, 3500 Hasselt.

Wat moet je allemaal meenemen: handschoenen, warme kledij en 5 euro (inkom).

Kan je er niet bij zijn? Stuur dan één van ons een mailtje.

Tot zaterdag!

Geen Activiteit zaterdag 19/01

Liefste kabouters en ouders

De scoutsactiviteit van komende zaterdag 19/01 zal jammer genoeg worden verzet naar later dit jaar. De reden is dat jullie leiding volop in de examens zit en we niet willen dat de kwaliteit van de activiteit hier onder lijdt.

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot 2 februari!

Desalniettemin een stevige linker

Activiteit 05/01

Liefste kabouters

Zaterdag 5 januari zal het activiteit zijn van 14u tot 17u aan de lokalen.

Hopelijk zien we jullie dan!

Gelieve iets te laten weten als je er niet bij kan zijn.

Activiteit 22/12

Lieve Kabouters

Aanstaande zaterdag 22/12 is het avondactiviteit van 17u tot 19u. Omdat de feestdagen eraan komen mogen jullie allemaal jullie nette kleren uit de kast halen voor een leuk kerstfeestje.

Wij kijken er alvast naar uit!

De Kabouterleiding

Activiteit 15/12

Liefste kabouters,

Aanstaande zaterdag 15/12 is het activiteit aan de lokalen van 14u tot 17u. Laten jullie even weten als je er niet bij kan zijn.

Activiteit 1/12

Beste leden en ouders,

Het is bijna zo ver! Sinterklaas is aangekomen in België en wil graag een bezoekje brengen aan onze scouts! Hij heeft namelijk gehoord dat er flinke kindjes zijn en die moeten beloond worden! Om 16u worden de leden, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes en vriendjes verwacht aan de scoutslokalen. Tegen 17u vertrekt de Sint naar de volgende kindjes.

Bekijk ook zeker het facebookevenement! (https://www.facebook.com/events/254988161860882/)

Tot dan!

Stevige linker, de leiding

Activiteit 17/11

Liefste kabouters,

Zaterdag 17/11 is het weer activiteit van 14u tot 17u aan onze scoutslokalen. Laten jullie even weten via mail als jullie niet kunnen komen?

Vergeet jullie ook niet in te schrijven voor ons kabouterweekend. Dit kan door 35 euro te storten op BE53 7351 1415 6153.

Beste,

Wij zijn in de uitnodiging vergeten te zeggen wat de prijs van het kawelpenweekend is. Want dit is jammer genoeg niet gratis. Bij deze is de prijs per lid 35 euro. Dit kan gestort worden op het volgende rekening nummer BE53 7351 1415 6153.

Stevige Linker,

De welpen en kabouterleiding

Activiteit 3 november

Liefste kabouters en ouders

Volgende week zaterdag 3 november zullen de kabouters activiteit hebben van 14u tot 17u aan de scoutslokalen. Hou ook zeker het weekend van 23 tot 25 november vrij want dan zal ons kabouter- en welpenweekend plaatsvinden. De uitnodiging voor dit super tof weekend volgt spoedig!

Kan je niet komen naar de activiteit ? Laat dat dan zeker één van ons weten.

Activiteit 20 oktober

Beste leden/ouders,

Komende zaterdag 20/10 is het weer activiteit van 15:00u tot 18:00u.

De welpen en kabouters gaan elkaar beter leren kennen, want we houden samen activiteit.

We maken er weer een spetterend feest van (letterlijk)!

Breng daarom zeker een oude witte T-shirt/trui mee die vuil mag worden.

Heb je nadien nog geen plannen?

Kom dan zeker naar de spaghettiavond, die aansluitend na de activiteit is ten voordele van de scouts.

Tot zaterdag!

De kawelpenleiding

Activiteit 6 oktober

Liefste kabouters,

Aanstaande zaterdag 6/10 is het activiteit aan de lokalen van 15u tot 18u. Laten jullie even weten als je er niet bij kan zijn.