Kabouters

Kabouters (8-11 jaar)

Een kabouter is een meisje tussen 8 en 11 jaar, zit meestal in 3e, 4e of 5e leerjaar, groeit een millimeter per week, krijgt er op een jaar drie tanden bij, wordt elke week 5 gram zwaarder, heeft een niet te stuiten drang naar beweging, heeft vriendjes centraal staan, leert door te herhalen, kan gevoelens bespreken.

Een kabouter houdt van kampen bouwen, zich verkleden, geheimtaal, kattekwaad, ontrafelen van mysteries, valsspelen, vrij spel, …


De kabouterleiding vind je hier terug!

Berichten:

Activiteit 28/10 + kawelpenweekend

Beste kawelpen


 Zaterdag 28/10 staat er een spannende activiteit op de planning in het thema van halloween!!! Deze activiteit zal daarom in de avond plaatsvinden van 17u-19u aan de lokalen. Zoals jullie al zagen, zal het een activiteit zijn van de kabouters en welpen samen als voorbereiding op het kawelpenweekend. Vergeet zeker je halloweenoutfit niet (zelfgemaakte creaties worden sterk aangemoedigd)! Graag een seintje indien je kawelp niet aanwezig kan zijn.

Het weekend van 10-12 november zal het kawelpenweekend doorgaan waarbij we ons zullen onderdompelen in de onderwaterwereld. In bijlage vindt u de uitnodiging. Indien er nog verdere vragen zijn omtrent het weekend, aarzel dan niet om ons zaterdag aan te spreken of om ons een mailtje te sturen!

Schrijf je kawelp in door volgende link in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdn_LPQMIxUKe9M0el8wL5Bmuzj_d2g-Jipqy-npnEOdL9Q4Q/viewform 

Hopelijk tot zaterdag!


Stevige linker

De kawelpenleiding

Activiteit 14/10

Liefste Kabouters en ouders


Aanstaande zaterdag 14 oktober is er opnieuw een supertoffe activiteit voor jullie ingepland. De activiteit zal zoals gewoonlijk doorgaan aan de scoutslokalen van 15u tot 18u.

Gelieve even iets te laten weten indien je er jammer genoeg niet bij zal kunnen zijn. De leiding kijkt er alvast weer naar uit om jullie voltallig terug te kunnen zien!


Stevige Linker

De Kabouterleiding