Kabouters

Kabouters (8-11 jaar)

Een kabouter is een meisje tussen 8 en 11 jaar, zit meestal in 3e, 4e of 5e leerjaar, groeit een millimeter per week, krijgt er op een jaar drie tanden bij, wordt elke week 5 gram zwaarder, heeft een niet te stuiten drang naar beweging, heeft vriendjes centraal staan, leert door te herhalen, kan gevoelens bespreken.

Een kabouter houdt van kampen bouwen, zich verkleden, geheimtaal, kattekwaad, ontrafelen van mysteries, valsspelen, vrij spel, …

De kabouterleiding vind je hier terug!

Activiteit Zaterdag 14/03

Beste kabouters en welpen

Zaterdag 14 maart halen we de echte Katniss Everdeen en Peeta Mellark in onszelf naar boven. We spelen de hunger games om zo te ontdekken wie de echte survivors zijn. Hiervoor spreken we af om 14u op de parking aan het Diepenbekerbos, in de Havenlaan. De "tributes" worden verwacht terug opgehaald te worden om 17u op diezelfde plek.

May the odds be ever in your favor.

Graag een seintje indien je er niet bij kan zijn.

De kabouter- en welpenleiding

Activiteit Zaterdag 29/02

Liefste kabouters

Hopelijk zijn jullie zaterdag 29/02 weer van de partij! We verwachten jullie om 14u aan de scoutslokalen waar jullie om 17u terug mogen worden opgehaald.

Gelieve iets te laten weten als je er niet bij kan zijn.

Activiteit Zaterdag 15/02

Lieve kabouters

Zaterdag 15 februari is het weer activiteit, joepie!!

Jullie worden verwacht om 14u aan de lokalen, waar jullie om 17u terug mogen worden afgehaald.

Laat je even iets weten indien je er niet bij kan zijn?

Activiteit Zaterdag 01/02

Lieve kabouters

Eerst en vooral sorry voor het late bericht.

Zaterdag 1 februari is het weer activiteit. We verwachten jullie om 14u aan de lokalen.

Gelieve iets te laten weten als je er niet bij kan zijn.

Activiteit Zaterdag 18/01

Lieve kabouters

Zaterdag gaan we de bossen rondom Godsheide nog eens onveilig maken.

Kleed jullie dus zeker warm aan, want we zullen de namiddag buiten doorbrengen.

Jullie worden om 14u verwacht aan de lokalen.

Gelieve iets te laten weten indien je niet kan komen.

De Kabouterleiding

Activiteit Zaterdag 4/01

Lieve kaboutertjes

De volgende activiteit zal doorgaan op 4 januari in de avond van 17u-19u.

De bedoeling is dat we hier samen het jaar goed inzetten door een klein feestje te bouwen.

Trek dus je mooiste outfit aan zodat we allen zullen stralen!

Geniet van de feesten en een goed eindejaar gewenst.

Stevige linker en tot volgend jaar ;)

de Kabouterleiding

Activiteit Zaterdag 14/12

Lieve (ouders van) kabouters

Zaterdag 14 december worden jullie omgetoverd tot echte circusartiesten. Aarzel zeker niet om verkleed te komen! De show zal beginnen om 14u en eindigen om 17u.

Indien de artiest er niet zal geraken, vergeet dan zeker niet de circusdirecteur (ons) te verwittigen.

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk tot dan!

De circusdirecteur

Activiteit Zaterdag 30/11

Liefste ouders en kabouters

We hopen dat jullie allemaal uitgerust zijn van het weekend van vorige week want het is aanstaande zaterdag (30/11) weer activiteit.

De activiteit zal doorgaan van 14u tot 17u. Maar zoals jullie allemaal weten is de Sint weer in het land en hij komt zaterdag op bezoek bij de scouts om 16u. Ouders en neven, nichtjes, broers en zussen, etc. zijn welkom vanaf 15u45

Laat even iets weten als je er niet bij kan zijn.

De Sint en de leiding hopen jullie zaterdag allemaal te zien!

de Kabouterleiding

Activiteit Zaterdag 16/11

Liefste kabouters en ouders,

Aanstaande zaterdag zal de activiteit plaatsvinden van 14u tot 17u aan de scoutslokalen. Vergeet niet je volledige scoutsuniform aan te doen.

Als je nog niet bent ingeschreven voor ons mega tof kabouterweekend, kan dit nog steeds door 35 euro te storten op het rekeningnummer van de scouts. Alle details omtrent het weekend vind je op onze site: www.scoutinggodsheide.be

Tot zaterdag!

Kabouterleiding

Kabouter- en welpenweekend

Uitnodiging kawelpenweekend studio 100.pdf

Liefste kabouters en ouders

Nog maar 3 weekjes tot het leukste weekend van het jaar weer aanbreekt: het kabouter- en welpenweekend! Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 22 november om 19u tot zondag 24 november 11u. We verwachten dat jullie vrijdagavond al gegeten hebben.

Jullie schrijven je in door 35 euro te storten op BE53 7351 1415 6153

Ook dit jaar zal er weer een thema zijn, namelijk: STUDIO 100. Kom allemaal verkleed als jouw favoriete STUDIO 100 personage en maak er samen met ons een super weekend van.

Vergeet zeker niet: slaapzak, kussen, toiletgerief, scoutsuniform, proper ondergoed, reservekledij, regenjas (hopelijk niet nodig), degelijke schoenen.

Hopelijk zien we jullie dan!

Activiteit 2/11

Liefste (ouders van) kabouters en welpen

Komende zaterdag 02/11 gaan de kawelpen samen naar de kinderboerderij.

Aangezien het uur vannacht versprongen is zullen de activiteiten vanaf nu ook doorgaan van 14u tot 17u. We verwachten jullie dus om 14u aan de parking van de kinderboerderij (Putvennestraat 108), waar jullie om 17u terug mogen worden opgehaald.

Laat even iets weten als je er niet bij kan zijn.

Hopelijk tot dan, wij hebben er alvast zin in!

De kabouter -en welpenleiding

Activiteit 5/10

Liefste kabouters

Hopelijk hebben jullie je goed geamuseerd op de openingsactiviteit en zien we jullie deze zaterdag 5 oktober allemaal terug! De activiteit zal doorgaan van 15u tot 18u aan de lokalen. Laat even iets weten indien je niet kan komen. Ook nog even ter herinnering: de spaghettiavond zal plaatsvinden op zaterdag 12 oktober!