Jonggivers

jonggivers (11 – 14 jaar)

Op tocht met de rugzak en de natuur verkennen. Een vlot sjorren en je eigen potje koken. Een toneelstuk in mekaar steken en je creativiteit botvieren. Je kind is aan zet!

Jonggidsen en jongverkenners samen zijn jonggivers.

De jonggiverleiding kan je op deze pagina vinden.

De leiding:

Activiteit 27/11

Beste Jonggivers,

Beste Ouders,

Deze zaterdag 27/11 staat er weer een nieuwe activiteit op de planning. Let op! Deze zal uitzonderlijk doorgaan van 15u-18u doordat we bezoek krijgen van de Sint. De activiteit zelf zal buiten plaatsvinden dus zorg er voor dat je voldoende warm bent aangekleed!

Jullie kunnen best een eigen drinkbus met water meenemen, hierdoor voorkomen we dat er van dezelfde bekers/kan gedronken zal worden.

Na afloop van de activiteit hebben we van 18u-20u ook nog een leuke avond voorzien voor onze derdejaars, de rest mag vanaf 18u naar huis. Eten voorzien wij dus daar moet geen rekening mee gehouden worden.

Laat je ook zeker iets weten als je (zoon/dochter) niet kan komen?

Tot zaterdag!

De jonggiverleiding

Activiteit 13/11

beste leden en ouders,

Zaterdag 13/11 staat er weer een superleuke en leerrijke activiteit gepland! De activiteit vindt buiten plaats, dus kleed je warm genoeg aan. Laat ook even weten als je er niet bij kan zijn.

De activiteiten gaan vanaf deze week door van 14u tot 17u.

Tot zaterdag!

De jonggiverleiding

Activiteit 30 oktober

Beste leden, beste ouders

Halloween staat voor de deur en om dat extra griezelig te maken, houden we zaterdag een spannende avondactiviteit! Dat wil zeggen dat we de leden verwachten om 20u aan de scoutslokalen. De activiteit zal dan duren tot 22u.

Kleed je warm aan, want we zullen zeker buiten blijven!

Laat je ook iets weten als je (zoon/dochter) niet kan komen?

Stevige Linker

De Jonggiverleiding

WEEKEND

Geachte Jonggivers,

De leiding heeft jullie hulp dringend nodig! We zijn namelijk op een gevaarlijke Safari vertrokken en hebben te weinig bemanning.

Hoog tijd dus dat jullie ons komen helpen.

Daarom nodigen we jullie graag uit voor ons safari-weekend van 15-17 oktober 2021. Iedereen wordt vrijdag om 20u00 verwacht in de Jungle van het exotische Tessenderlo MET een gevulde maag. (>aterstraat 42 bus A, 3980 Tessenderlo) .

Indien alles goed verloopt zal onze safari zijn laatste halte hebben bereikt op zondag om 11u00.

Om benzine voor onze 4x4, de nodige voedselvoorraad en bescherming voor onderweg te vergoeden vragen we om €35 te storten op dit rekeningnummer: BE53 7351 1415 6153.

Wat verwachten we nog van jullie:

• Een mooie verkleed-outfit
    (vb. Persoon op safari, exotisch dier, als jungle of Tarzan... laat je fantasie de vrije loop!)

• Kussens en bedden zijn aanwezig: een slaapzak is wel noodzakelijk (het kan namelijk flink afkoelen op de savanne)

• Toiletgerief
    (ook die wilde beesten poetsen al eens hun tanden) + kledij voor twee dagen (proper ondergoed kan altijd handig zijn)

• Persoonlijke medicatie
    (check zeker nog eens jullie medische fiche in de groepsadministratie)

• Zaklamp
    (de mooiste dieren zijn enkel ’s nachts te bewonderen)

• GEEN snoep, waardevolle voorwerpen of rauw vlees (anders krijg je de leeuwen achter je aan)

Indien er nog bijkomende vragen zijn, mag je altijd iemand van de jonggiverleiding contacteren.

Deze info kan je steeds terugvinden op de site van Scouting Godsheide.

Verder hopen we jullie allen aanwezig te zien op 15 oktober. We kunnen namelijk ieders hulp goed gebruiken! Maak je klaar voor een heus Safari-avontuur!

De jonggiverleiding en de BIG FIVE!