Jonggivers

jonggivers (11 – 14 jaar)

Op tocht met de rugzak en de natuur verkennen. Een vlot sjorren en je eigen potje koken. Een toneelstuk in mekaar steken en je creativiteit botvieren. Je kind is aan zet!

Jonggidsen en jongverkenners samen zijn jonggivers.


De jonggiverleiding kan je op deze pagina vinden.

Berichten:

Activiteit 02/12

Beste jonggivers, beste ouders 


Komende zaterdag (2/12) staat er weer een superleuke activiteit op de planning! 

Jullie worden aan de lokalen verwacht van 14-17u, de activiteit kan buiten doorgaan dus zorg zeker dat jullie naar het weer gekleed zijn. 

Gelieve iets te laten weten moest je er niet bij kunnen zijn. 


Stevige linker

De jonggiverleiding 

Activiteit 25/11

Beste jonggivers, beste ouders


Zaterdag 25/11 worden jullie verwacht aan de lokalen van 14-17u. De activiteit zal buiten doorgaan, ook als het regent, dus kleed je hiernaar. ;)

Indien je er niet bij kan zijn, gelieve iets te laten weten.


Stevige linker

Jonggiverleiding 

Derdejaarsavond 11/11

Beste derdejaar Jonggiver


Komende zaterdag houden we de eerste derdejaarsavond van dit jaar. Deze zal plaatsvinden aansluitend op de activiteit, van 17u-19u aan de lokalen. 

Wat dit precies zal inhouden, ontdek je zaterdag. We kunnen al zeggen dat het zéér gezellig is en belangrijk dat je er bij bent! ;)

PS: We zullen samen avondeten. 

Indien je hier écht niet bij kan zijn, gelieve dit te laten weten. 


Stevige linker

Jonggiverleiding 

Activiteit 11/11

Beste Leden, Beste Ouders


Aanstaande zaterdag (11/11) is het weer zover; de jonggivers worden verwacht aan de lokalen voor weer een spectaculaire activiteit. Door het ingaan van het winteruur zijn de 'normale' scouts uren vanaf nu dus ook veranderd naar 14u-17u, dus ook deze zaterdag.

Verder willen wij jullie ook nog vragen om jullie fiets mee te nemen aangezien wij een activiteit op verplaatsing zullen doen. Indien dit niet mogelijk is, onder welke omstandigheden dan ook, horen wij het graag!


Stevige linker

De jonggiverleiding

Activiteit 28/10

Dag lieve jonggivers, dag ouders


Komende zaterdag staat er weer een toffe en lekkere activiteit op de planning. Jullie worden om 15u aan de lokalen verwacht tot 18u. Lees alvast je receptenboek nog eens na en vergeet je schort niet mee te nemen ;). 

Wij kijken er naar uit!

Indien je er niet bij kan zijn, laat even iets weten!


Stevige Linker

Jonggiverleiding 

Jonggiver Trophy - zaterdag 14 oktober

Beste jogi’s, beste ouders


Zoals eerder werd vermeld, zullen we zaterdag 14 oktober meedoen aan de Jonggiver Trophy!

De Trophy is een toernooi tussen jonggivers van verschillende scoutsgroepen over heel Limburg. Samen zullen we dus strijden voor de felbegeerde beker, de trophy. 

Dit jaar gaat de trophy door op de terreinen van scouts Tervant (Piloonstraat 15, 3583 Beringen). We spreken hier af om 9u30. De trophy duurt tot 17u. Dan mogen de jonggivers ook terug opgehaald worden. 

Wij raden aan om te carpoolen, dan besparen we samen een paar ritten uit! Wanneer het toch niet zou lukken om daar te raken of terug te komen, kan u ons altijd een mailtje sturen en kan de leiding wel brengen.

Het is belangrijk dat wij weten wie er allemaal aanwezig zal zijn, daarom moet je je inschrijven via deze link: https://forms.gle/Sz9sAbCx2EL7nqsv8 voor 5 oktober.

Laat ook via deze link weten indien je er niet bij kan zijn!!

De trophy zelf kost vijf euro, gelieve dit de dag zelf cash mee te nemen. Een lunchpakket is niet nodig, dit wordt voorzien.

Wij hebben er alvast veel zin in, hopelijk kunnen we de trophy mee naar huis nemen!


Stevige linker

Jonggiverleiding

Activiteit 30/09

Beste jonggivers, beste ouders


Komende zaterdag 30 september staar er alweer een leuke activiteit gepland! Jullie worden verwacht aan de lokalen van 15-18u.

Als je er niet bij zou kunnen zijn, gelieve dit dan te laten weten.

Verder willen we jullie ook al warm maken voor de jaarlijkse Jonggiver Trophy!! Deze zal plaatsvinden op zaterdag 14 oktober en zal heel de dag duren.

Tijdens deze actieve competitie strijden jullie tegen andere Limburgse scoutsgroepen voor deze felbegeerde Trophy. Er staan tijdens de Trophy verschillende grandioos scouteske opdrachten op jullie wachten. Actie, avontuur, denkwerk, ... en vooral veel plezier, het komt allemaal aan bod.

Meer info volgt snel, dus zet dit alvast in jullie agenda! Tot zaterdag, wij kijken er alvast naar uit!


Stevige linker

Jonggiverleiding