Jonggivers

jonggivers (11 – 14 jaar)

Op tocht met de rugzak en de natuur verkennen. Een vlot sjorren en je eigen potje koken. Een toneelstuk in mekaar steken en je creativiteit botvieren. Je kind is aan zet!

Jonggidsen en jongverkenners samen zijn jonggivers.

De jonggiverleiding kan je op deze pagina vinden.

Activiteit 28/01

Dag jogi's, dag ouders

De volgende activiteit staat gepland op 28/01, deze zal doorgaan aan de lokalen van 14-17u.

Voor deze spectaculaire activiteit zouden we willen vragen om, als dat mogelijk is, je gsm mee te nemen. Voel je natuurlijk niet verplicht! Als een paar dit hebben is het voldoende. Denk er aan: Als je je gsm meeneemt, is dit je eigen verantwoordelijkheid!!

Verder is het handig als je op je gsm een (gratis!) app hebt staan om video's te editen zoals bijvoorbeeld: CapCut, Splice...

Hopelijk zien we jullie talrijk aanwezig!

Indien je er toch niet bij kan zijn, laat dit dan zeker weten.

Activiteit 07/01

Dag jonggivers

Gelukkig nieuwjaar!!! Hopelijk zijn jullie klaar voor een jaar vol scouts!

Komende zaterdag (07/01) staat er een activiteit op de planning, deze zal doorgaan van 14-17u aan de lokalen. Doe zeker je regenjas aan want ze voorspellen niet veel goeds!

Indien je er niet bij kan zijn, laat dit dan even weten.

Activiteit 17/12

Beste jonggivers, beste ouders

Komende zaterdag 17/12 is het weer zo ver! Jullie worden op de scouts verwacht om 14u tot 17u. Kom allemaal MET FIETS!! Vergeet jullie ook niet warm aan te kleden, deze activiteit zal buiten doorgaan.

Succes aan iedereen met de examens/toetsen, hopelijk kunnen jullie wat ontspanning gebruiken.

Indien je er toch niet bij kan zijn, laat dit dan even weten.

Tot zaterdag!!

Activiteit 10/12

Beste jogi's, beste ouders

Komende zaterdag (10/12) staat er weer een toffe activiteit op de planning. Deze zal doorgaan van 14-17u aan de lokalen. Doe je zeker warm genoeg aan!! ❄️🧣🧤

Indien je er niet bij kan zijn, laat dit dan zeker weten!

Activiteit 26/11

Beste jonggivers en ouders

Hopelijk hebben jullie niet te veel blaren van al dat wandelen afgelopen zaterdag, want volgende zaterdag (26/11) staat er opnieuw een activiteit voor de deur.

De activiteit zal door gaan van 14u tot 17u aan de lokalen. Tot dan!

Laat even weten indien je (zoon/dochter) er niet bij kan zijn.

Activiteit 19/11

Dag lieve jonggivers

Komende zaterdag (19/11) staat er een spannende activiteit op de planning. Deze activiteit gaat door in de Patrouilles. Jij zit in patrouille X en wordt zaterdag om 12u verwacht op dit adres: X. Het is de bedoeling dat jullie al gegeten hebben. X zal hier op jullie wachten tot de patrouille compleet is. Om 17u mogen jullie terug worden opgehaald op de scouts.

Als jouw broer of zus ergens anders moet zijn, probeer dan uit te zoeken met wie je kan carpoolen of kom zeer optijd. Wij zullen er voldoende op voorhand klaarstaan.

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen dat jullie allen aanwezig kunnen zijn om een goede sfeer te creëren.

Indien je er toch niet bij kan zijn, laat dit dan zeker weten!!

Activiteit 12/11

Beste jogi's, beste ouders

Komende zaterdag (12/11) hebben we een leuke activiteit klaarstaan. Hiervoor worden jullie allemaal verwacht aan de lokalen MET FIETS om 14u. Om 17u zijn we terug aan de lokalen. Laat iets weten indien je er niet kan bijzijn.

Hiernaast hebben we ook wat minder leuk nieuws voor jullie. We hebben donderdag het nieuws gekregen dat onze weekendplaats een fout in hun agenda had. We hebben heel het weekend gezocht naar een nieuwe locatie maar helaas was er nergens meer plaats. We zijn dus genoodzaakt om het jonggiverweekend te verplaatsen. De nieuwe datum ligt al vast: 3-5 maart, zet het in jullie agenda!

Maar niet getreurd, we doen een extra activiteit + extra lang. Deze gaat door zaterdag 19 november van 12-17u, meer info volgt nog later.

Onze excuses voor de late wijzigingen.

Activiteit 29/10

Dag jonggivers, dag ouders

Komende zaterdag (29/10) hebben wij voor jullie een leuke Halloween activiteit gepland! Deze zal doorgaan in de avond van 20-22u aan de lokalen. Verkleed jullie allemaal zo goed mogelijk in thema Halloween!! 👻🎃🕸️🦇

Wij kijken er naar uit samen te griezelen!! Tot dan!

Laat even weten indien je (zoon/dochter) er niet bij kan zijn.

Activiteit 15/10

Beste jonggivers en ouders

Komende zaterdag (15/10) hebben we weer een leuke activiteit voor jullie in elkaar geknutseld. De activiteit zal doorgaan van 15u tot 18u aan de lokalen. Neem zeker een drinkbus mee, want er gaat gezweet worden.

Gelieve iets te laten weten indien je (zoon/dochter) er niet bij kan zijn.

Tot dan!

Belangrijke data

• 22 oktober: Spaghetti-dag

• 18-20 november: Jonggiver weekend

Zet deze alvast in je agenda.

Activiteit 01/10

Dag lieve jonggivers en ouders

Hopelijk hebben jullie het allemaal naar jullie zin gehad op de openingsactiviteit en zijn jullie klaar voor de volgende!

Komende zaterdag (01/10) staat er weer een toffe activiteit op de planning, deze zal doorgaan van 15u tot 18u aan de lokalen. Hopelijk zijn jullie weer talrijk aanwezig! :)

Voor de derdejaars (geboren in 2009) staat er ook de eerste derdejaarsavond op de planning, om elkaar nog beter te leren kennen. Deze gaat aansluitend op de activiteit door tot 19u.

Gelieve iets te laten weten indien je (zoon/dochter) er niet bij kan zijn.

Wij kijken er enorm naar uit, tot zaterdag!