Jonggivers

jonggivers (11 – 14 jaar)

Op tocht met de rugzak en de natuur verkennen. Een vlot sjorren en je eigen potje koken. Een toneelstuk in mekaar steken en je creativiteit botvieren. Je kind is aan zet!

Jonggidsen en jongverkenners samen zijn jonggivers.

De jonggiverleiding kan je op deze pagina vinden.

Activiteit 17 oktober

Liefste ouders en leden,

Komende zaterdag 17/10 hebben we weer een leuke activiteit op de planning staan! We zullen ons opnieuw indelen in 2 groepen, de eerste en tweede jaars in Bubbel A, de derde jaars in bubbel B.

De activiteit zal duren van 15u tot 18u. Met de derde jaars zouden we graag een half uur eerder afspreken, zij worden TEN LAATSTE om 14u30 op de scouts verwacht.

We willen iedereen er nog eens aan herinneren om je volledige scoutsuniform aan te doen. Moest je nog iets missen van je uniform kan je dat zaterdag nog kopen aan onze klerenstand. Denk ook aan je mondmasker, dit moet je zeker bij aankomst aandoen als je geen afstand kan houden van andere kinderen/ouders.

Na de activiteit (vanaf 17u45) kan de spaghetti ook afgehaald worden. Heb je nog geen Spaghetti besteld? Geen paniek, de bestellingen zijn nog open tot en met morgen. Bestellen kan makkelijk via volgende link:

Laat ook even weten moest je zoon of dochter niet naar de scouts komen.

Alvast bedankt en graag tot zaterdag!

De Jonggiverleiding

Activiteit 3 oktober

Beste Ouders en jonggivers

Zaterdag 3 oktober 2020 is de volgende activiteit van scouting godsheide. De activiteit zal doorgaan van 15u00 tot 18u00 in Godske park. De jonggivers worden om 15u verwacht aan de Victor Smeetsstraat met de fiets. Als je deze straat niet kent kom dan naar het einde van de kleinstraat of mizerikstraat 90. Dan zul je ons wel zien. Het is dezelfde plek waar we de vorige keer activiteit hadden.
Onthoud dat als je 3 dagen of minder voor de activiteit ziek bent je niet mag komen
!

Vergeet zeker je fiets en mondmasker niet mee te nemen want die ga je op de activiteit nodig hebben. Vergeet ook zeker je regenjas niet. Want zelfs al gaat het regenen gaan wij nog steeds fietsen.

Om 18u kunnen de jonggivers opgehaald worden op het einde van de kleinstraat (rond nummer 81) of met de fiets naar huis gaan. Behalve de derdejaars jonggivers. De derdejaars gaan nog iets extra doen tot 20u00. Verder info voor de derdejaars, volgt hierover nog.

Stevige Linker,

De jonggiverleiding