Scouting Godsheide

Activiteiten terug van 15u tot 18u

Doordat de winter voorbij is en het weer langer licht blijft, zullen onze activiteiten vanaf 2 maart weer doorgaan van 15u tot 18u. Alles staat ook duidelijk in de agenda.


Beste leden, ouders en sympathisanten!

Dit jaar zijn de Jin van Scouting Godsheide er opnieuw bij met de Wilderen Quiz! Jullie kunnen je ook dit jaar weer verwachten aan een gezellige avond met breinbrekende quizvragen en lekkere biertjes van Wilderen. Ook andere drankjes en versnaperingen zullen aanwezig zijn om er een topavond van te maken.

Deze quiz zal doorgaan op 16 maart 2019 in OC Godsheide (Kiezelstraat 118, Hasselt). Vanaf 19u30 zijn jullie al welkom en om 20u00 start de quiz. Een ploeg bestaat uit 4-5 personen en het inschrijvingsgeld per ploeg bedraagt 20 euro, cash te betalen aan de kassa. Je inschrijving is pas officieel als je inschrijft via deze link of door een mailtje te sturen naar groepsleiding@scoutinggodsheide.be met je teamnaam en de naam van de verantwoordelijke van het team.

Op het einde van de avond zullen de beste teams ook beloond worden met een prachtige prijs. Maar ook voor de sympathiserende teams zal er een prijs voorzien worden zodat er niemand met lege handen naar huis gaat!

(J)innige groetjes!

De Jin en hun leiding

Op 21 december 2018 is het weer zover. De vijfde editie van Jinterbar! Bereid je voor op zowel een gezellige kerstsfeer als een feest van formaat.


Om 20u00 is iedereen welkom achter de lokalen van Scouting Godsheide. Daar kan jong en oud genieten van een gezellige avond rond het kampvuur met live muziek, je dansbenen losgooien op de muziek van een DJ of je volledig laten gaan tijdens de karaoke.

Verschillende soorten drank en snacks zijn te verkrijgen tegen democratische prijzen.


De opbrengst hiervan gaat integraal naar ons buitenlands kamp naar Griekenland.


Gratis inkom!!


Line up:

21:00-21:15 New impulse

21:15-21:30 Riksons

22:00- 23:00 Eleks

23:00- 1:00 Radiojock

1:30 - ... Karaoke met jullie favoriete platen!

Bonnen zijn er te verkrijgen aan deze prijzen:

4 bonnen => €5

10 bonnen => €8


Sinterklaas komt naar Scouting Godsheide!

Beste leden en ouders,

Het is bijna zo ver! Sinterklaas is aangekomen in België en wil graag een bezoekje brengen aan onze scouts! Hij heeft namelijk gehoord dat er flinke kindjes zijn en die moeten beloond worden! Om 16u worden de leden, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes en vriendjes verwacht aan de scoutslokalen. Tegen 17u vertrekt de Sint naar de volgende kindjes.

Hier vind je een link naar het Facebook evenement waar iedereen zich alvast op aanwezig kan zetten!

Tot dan!

Stevige linker, de leiding


Spaghettiavond 20 oktober 2018

Beste ouders, Beste sympathisanten,

Wij nodigen jullie graag allen uit op onze jaarlijkse SPAGHETTIAVOND die zal doorgaan op zaterdag 20 oktober 2018 tussen 17u00 en 21u30 in het ontmoetingscentrum te Godsheide.

Naast het heerlijke eten kan je zoals steeds ook genieten van de prachtige foto’s van ons voorbije kamp in Grobbendonk en kan je kennismaken met de nieuwe en uitermate enthousiaste leidingsploeg. Je kan ook de verloren voorwerpen van het kamp komen bewonderen. Voorwerpen die door hun rechtmatige eigenaar worden teruggevonden mogen uiteraard worden meegenomen. Niet afgehaalde voorwerpen zullen aan een goed doel geschonken worden.

Er is spaghetti voor grote, kleine en vegetarische magen en drank is er eveneens in overvloed. Er zullen ook verschillende desserts te verkrijgen zijn. Dit alles wordt aan zeer democratische prijzen aangeboden, de verloren voorwerpen zijn zelfs gratis. Inschrijven is niet nodig, iedereen is welkom vanaf 17u00. Wij hopen jullie daar allen te ontmoeten en danken jullie reeds op voorhand voor jullie steun aan onze jeugdvereniging.

Stevige linker,

de leiding, het jeugdoudercomité en de kookploeg van Scouting Godsheide

Inschrijven

Ook dit jaar schrijft iedereen zichzelf in, van thuis uit. Als je er vorig jaar ook al bij was, gebeurt dit in twee stappen:

  1. Individuele steekkaart nakijken op www.groepsadmin.be; we hebben een uitgebreide handleiding gemaakt. Deze vind je hier,
  2. Het lidgeld betalen. Dit is €50* per lid en kan gestort worden op rekeningnummer BE53 7351 1415 6153 van Scouting Godsheide. Vermeld zeker de naam en de (nieuwe) tak!

Nieuwe leden (ook broers of zussen van huidige leden) kunnen zich in enkele stappen inschrijven door hier te klikken.

* Dit is een kleine verhoging t.o.v. vorig jaar. Dit komt enerzijds doordat de kosten van de verzekering die wij moeten betalen aan Scouts en Gidsen Vlaanderen is toegenomen. Anderzijds is deze lidprijs al een tijdje niet meer geïndexeerd. We willen hiermee niemand uitsluiten (zie puntje Financieel hieronder), maar zijn genoodzaakt dit te doen om een vlotte werking te garanderen.

Groepsleiding

De groepsleiding bestaat uit Stef, Jonas, Ben en Pieter-Jan. Voor vragen kan je hen steeds bereiken door te mailen naar groepsleiding@scoutinggodsheide.be.

De volledige leidingsindeling wordt bekend gemaakt op de openingsactiviteit 22/09.

Financieel

Als er problemen zijn met de kost van scouting (lidgeld, uniform, …), spreek ons (iemand van de groepsleiding) dan zeker aan. We gaan hier vertrouwelijk mee om en proberen samen een oplossing te zoeken. Ook dit jaar maken we er een punt van dat Scouting voor iedereen is. Geld mag nooit een reden zijn om niet aan scouting te doen!

Tweedehandsuniformen

Ook willen we nog een kleine oproep doen voor tweedehands uniformstukken. We hebben er al verschillende mensen blij mee kunnen maken, we hopen dit ook bij de start van het nieuwe werkjaar te kunnen blijven doen.

Data

De data van het komende werkjaar staan al in de kalender. Takleiding kan natuurlijk steeds wijzigingen aankondigen. Enkele andere data die al vastliggen:

22 september: Openingsactiviteit (Iedereen welkom)

06 oktober: Activiteit

Ook hierop is iedereen welkom om te komen proberen of scouting iets voor jou is.

19 oktober: dag van de jeugdbeweging

20 oktober: Activiteit met aansluitend Spaghettiavond

Nieuw! Scouting Godsheide ledentruien

Van plan om een nieuwe scoutstrui te kopen, wacht nog even!

Uit ervaring weten we dat de bruine scoutstruien van Scouts en Gidsen Vlaanderen van mindere kwaliteit zijn. De broeken en hemden gaan wel lang mee, maar de scoutstruien uit de Hopper geraken al snel gescheurd of schieten af na een reeks wasbeurten. Daarom zullen wij binnenkort een eigen Scouting Godsheide truien lanceren. Deze truien zullen evenveel kosten, langer mee gaan en er beter uit zien😉 . Meer info komt weldra.

Als je nog vragen hebt kan je zoals steeds bij de groepsleiding terecht. (groepsleiding@scoutinggodsheide.be)

UPDATE: de truien zijn beschikbaar! je kan ze kopen aan de lokalen, voor of na elke activiteit.