Givers

Givers (14 – 17 jaar)

Klaar voor meer? Meer krijg je. De gidsen en verkenners bieden we alle kansen om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen. Grootse projecten kleuren hun scoutsdag, maar gewoon gezellig samen zijn hoort er ook bij.

Gidsen en verkenners noemen we samen givers.

De giverleiding kan je op deze pagina vinden.

Activiteit 07/01

Beste ouders en givers

Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar! Ook dit jaar staan wij weer klaar voor jullie met talrijke toffe activiteiten.

Hopelijk hebben jullie genoten van jullie deugddoende kerstvakantie want de volgende activiteit vindt deze zaterdag 07/01 plaats van 20u-22u (omwille van onze examens) en gaat door aan de scoutslokalen.

De volgende activiteit zal pas doorgaan op zaterdag 11/2 van 14u-17u. Dit betekent dus dat er in de loop van het semester een inhaalactiviteit wordt voorzien voor de activiteit van 28/1 (deze kan jammer genoeg niet door gaan door onze examens :( ).

Houd zeker 3-5 maart vrij in jullie agenda want dan gaan we op giverweekend!!! Ook kunnen we jullie al meedelen dat onze jaarlijkse scoutsfuif ambrosia zal doorgaan op vrijdag 21 april. Meer info hierover wordt later nog gecommuniceerd.

Activiteit VRIJDAG 16/12

Beste givers

De activiteit zal niet doorgaan op zaterdag 17 december maar op vrijdag 16 december. Jullie worden verwacht om 19u30 aan de schaatsbaan in Hasselt (Gouverneur verwilghensingel 13, 3500 Hasselt). Wij zullen daar genieten van een avondje discoschaatsen. Waarna jullie om 21u30 weer mogen opgehaald worden.

Wij zouden jullie willen vragen om 5 euro mee te nemen naar deze activiteit.

Vergeet allemaal jullie handschoenen niet! Degene die eigen schaatsen hebben, mogen deze ook zeker meenemen.

Laat weten als je er niet bij kan zijn. Zodat we een schatting kunnen maken met hoeveel we zullen zijn.

PS. Nog veel succes met jullie examens!

Activiteit 10/12

Beste ouders en givers

10 december staat er weer een activiteit op de planning. Omwille van jullie examens zal het een avondactiviteit worden van 20-22u die zal doorgaan op de scouts.

Verder hebben wij gemerkt dat sommige leden nog niet veel aanwezig zijn geweest op de activiteiten. Daarom willen wij jullie er nog eens attent op maken dat om mee op kamp te mogen gaan, wij van jullie verwachten om op minstens 50% van de activiteiten aanwezig te zijn. Aan diegenen willen wij graag een extra inspanning vragen indien jullie mee op kamp willen gaan.

P.S.: 17 december is het weer activiteit van 20-22u, verdere info hieromtrent volgt nog...

Succes met jullie examens!

Activiteit 26/11

Beste Givers

Zaterdag 26/11 worden jullie verwacht om 14u aan de lokalen voor een activiteit op verplaatsing. Wij vragen jullie daarom om allemaal met de fiets naar de scouts te komen. Om 17u zullen wij terug aan de lokalen zijn en zal de activiteit gedaan zijn.

Graag een seintje als je er niet bij kan zijn :(

Activiteit 12/11

Beste givers

Eerst en vooral willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie harde werk en inzet op pannenkoekenslag, jullie hebben voor een recordeditie gezorgd!!!

Zaterdag 12/11 staat er weer een supertoffe activiteit op de planning. Jullie worden om 14u met de fiets op de scouts verwacht. De activtiet zal om 17u gedaan zijn. (Belangrijk: tijdens de wintermaanden zullen de activiteiten plaatsvinden van 14u tot 17u!) Tot zaterdag!

Graag een seintje indien je jammer genoeg niet aanwezig zal zijn :(

Activiteit 15/10

Beste givers

Volgende week zaterdag 15/10 staat er weer een super toffe activiteit op de planning! Deze zal doorgaan van 15u tot 18u aan de scoutslokalen. Laat zeker iets weten als je er jammer genoeg niet bij kan zijn :(

Even nog wat praktische info in verband met pannenkoekenslag. Zoals jaarlijks verkopen wij met de givers pannenkoeken ten voordele van ons 3-jaarlijkse buitenlands kamp. De givers worden 3 shiften van 4 uur op de scouts verwacht op 30-31/10 (de concrete shiften verdeling wordt nog gecommunieerd met hun). Alle givers worden dinsdag 1/11 de hele dag verwacht op de scouts. Indien hieromtrent nog vragen zijn, stuur gerust een mailtje of spreek een van ons aan op de activiteit.

Activiteit 01/10

Beste givers

Zaterdag 1 oktober staat er weer een activiteit voor jullie gepland. Deze zal doorgaan van 15u tot 18u aan de scoutslokalen. Laat iets weten als je niet zou kunnen komen.

Binnenkort zal er een mail volgen met praktische informatie. Zoals de datum van het weekend en pannenkoekenslag etc.

Wij kijken er alvast heel erg naar uit en hopen er samen een plezant scoutsjaar van te maken.