Givers

Givers (14 – 17 jaar)

Klaar voor meer? Meer krijg je. De gidsen en verkenners bieden we alle kansen om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen. Grootse projecten kleuren hun scoutsdag, maar gewoon gezellig samen zijn hoort er ook bij.

Gidsen en verkenners noemen we samen givers.

De giverleiding kan je op deze pagina vinden.

Activiteit 17 oktober

Liefste feestgangers en sympathisanten

Graag willen we jullie eraan herinneren dat het bestellen van de biermanden tot en met morgen 16 april kan. Hopelijk bent u ook deze editie van de partij!

Deze editie is er één waar nog jaren over gesproken gaat worden, want ondanks de beperkte mogelijkheden staan wij met de Givers van Scouting Godsheide weer voor jullie klaar!

Dit jaar kunnen jullie een heuse biermand bestellen aangevuld met heerlijke snacks en een live DJ-set om het feestje thuis verder te zetten. Naast alle ingrediënten voor een geweldige feestavond in eigen kring, krijg je bij de aankoop van een biermand eveneens een kortingsvoucher voor Ambrosia 2022 (wat weer een schandalig goed feestje gaat worden). Deze voucher staat op naam van de persoon die de biermand heeft aangekocht.

Je kan bestellen via volgende link https://forms.gle/kHFAdZ6CiTN2ydF4A.

De biermand inclusief snacks, kortingsvoucher ambrosia 2022 en livemuziek kost in totaal €15. Het verschuldigde bedrag moet naar Givers Scouting Godsheide (BE28 7350 0510 5420) overgeschreven worden met volgende boodschap 'Biermand_voornaam_achternaam'. Pas na het ontvangen van de betaling is de bestelling afgerond.

De verschillende opties zijn:

Meer informatie over de inhoud van de manden is te vinden via bovenstaande link. In bijlage vindt u ook nog een visuele weergave van al de biermanden.

Bestellen kan tot en met 16 april 2021. Het afhalen van de biermanden kan op 24 april 2021 tussen 14u00 en 19u00 aan de scoutslokalen van Scouting Godsheide (Kiezelstraat 126, 3500 Hasselt).

Hopelijk bent u ook van de partij!

Givers Scouting Godsheide

Activiteit 17 oktober

Beste givers

Beste ouders

Zaterdag 17 oktober vliegen we er weer in met een heuse monopoly. We verzamelen ditmaal wel niet aan de lokalen maar bovenaan de tuikabelbrug. De activiteit zal plaatsvinden van 15u tot 18u en we verwachten iedereen met de fiets. Verder zullen we zaterdag ook uitleg geven over de pannenkoekenslag. Kleed je zeker naar het weer want de activiteit zal de hele tijd buiten plaatsvinden. Natuurlijk vragen we nog steeds van iedereen om een mondmasker aan te hebben bij aankomst. We hopen jullie allen terug te zien!

Ps: Als je nog geen spaghetti hebt besteld, zeker nog doen.

Een stevige linker

De giverleiding