Givers

Givers (14 – 17 jaar)

Klaar voor meer? Meer krijg je. De gidsen en verkenners bieden we alle kansen om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen. Grootse projecten kleuren hun scoutsdag, maar gewoon gezellig samen zijn hoort er ook bij.

Gidsen en verkenners noemen we samen givers.


De giverleiding kan je op deze pagina vinden.

Berichten:

Activiteit 02/12

Dag givertjes


Zaterdag 2 december zal de activiteit doorgaan van 20u tot 22u zodat jullie door de dag goed kunnen studeren voor de aankomende examens. En als jullie deze week flink zijn, laat de sint misschien ook nog wat lekkers achter voor jullie.


Stevige linker

De giverleiding

Activiteit 25/11 + inschrijven buitenlandskamp voor 01/12

Beste ouders en givers


Volgende week hebben we weer een knaller van een activiteit bedacht. Deze zal plaats vinden van 14u tot 17u. Gelieve met de fiets te komen!

Laat iets weten als je er niet bij kan zijn.


Inschrijven buitenlandskamp

Het buitenlandse kamp is nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. Graag zouden we willen vragen om een definitieve keuze te maken of uw zoon/dochter mee zal gaan op het buitenlandse kamp. Het buitenlandse kamp zal plaats vinden tussen 01/07 en 14/07 maar de exacte data zijn nog niet definitief. Voor de kostprijs kunnen we een ruwe schatting geven van rond de 300 euro gebaseerd op voorgaande buitenlandse kampen. Inschrijven kan via volgende link. Gelieve dit in te vullen voor 01/12 zodat we kunnen starten met de eerste boekingen.


Stevige linker

De giverleiding

Activiteit 28/10 + info pannenkoekenslag

Beste ouders en givers

Het scoutsjaar is ondertussen in volle gang en hebben een aantal leuke activiteiten voor de boeg! 

Activiteit volgende week

Volgende week zaterdag, 28/10, staat er weer een geweldige activiteit op ons programma. We verwachten jullie om 15u, maar deze keer is er een kleine twist - we gaan met de fiets! Dus zorg ervoor dat je je fiets in orde hebt en klaar bent voor een avontuur. En natuurlijk, vergeet niet om in je volledige uniform te verschijnen.

Laat ook even weten als je er niet bij zou kunnen zijn. 


Pannenkoekenslag

Daarnaast willen we jullie, als ouders, ook graag extra informeren over onze jaarlijkse pannenkoekenslag en hoe dit precies in zijn werk gaat.  Op 30 oktober, 31 oktober en 1 november organiseren we een pannenkoekenslag. Tijdens de pannenkoekenslag komen we samen en bakken we heerlijke pannenkoeken om te verkopen (zowel op bestelling als aan de kerk). Dit is niet alleen een fantastische kans om onze kookkunsten te laten zien, maar ook om geld in te zamelen voor ons buitenlands kamp. De givers worden verwacht om hierbij te zijn. We werken in shiften doorheen de 3 dagen (op 1 november wordt iedereen er de hele dag verwacht), die later deze week zullen toegelicht worden. Het is een leuke en gezellige activiteit die ook bijdraagt aan ons groepsgevoel. De givers zijn al goed op de hoogte, maar indien hierover nog vragen zijn, aarzel dan niet om ze te stellen.

We hebben enorm veel zin in al de komende activiteiten en kunnen niet wachten om samen pannenkoeken te bakken!  


Stevige Linker

De giverleiding

Giver Trophy - zondag 15 oktober

Beste Givers


Zoals reeds kort vermeld in de vorige mail, willen we op 15 oktober graag meedoen aan de givertrophy. De activiteit van zaterdag 14 oktober zal dus vervangen worden door deze activiteit. De giver trophy is een wedstrijd tussen de givers van verschillende scoutsen. Tijdens deze wedstrijd moet je verschillende scoutesque opdrachten uitvoeren. De scouts met de meeste punten gaat op het einde van de dag met de beroemde giver trophy terug naar huis.

De givertrophy zal dit jaar doorgaan op zondag 15 oktober van 10u tot 17u op de terreinen van scouts Tervant ( Piloonstraat 15, 3583 Beringen). We zouden jullie willen vragen om zelf vervoer naar deze loccatie te regelen en zoveel mogelijk proberen te carpoolen. Indien er toch problemen zijn, mogen jullie het ons laten weten en zoeken we naar een oplossing.

Er wordt op deze leuke dag ook lunch voorzien voor jullie. Daarom zouden wij jullie willen vragen om 5 euro te storten op de giverrekening (BE28 7350 0510 5420).

Als laatste zouden wij willen weten met hoeveel jullie zullen zijn.  Zouden jullie daarom deze link kunnen invullen: link

Wij kijken er alvast heel erg naar uit!


Een stevige linker

De giverleiding

Activiteit 30/09

Beste givers, beste ouders


Komende zaterdag 30 september staar er alweer een leuke activiteit gepland! Jullie worden verwacht aan de lokalen van 15-18u. Wees op tijd en in volledig uniform. 

Als je er niet bij zou kunnen zijn, gelieve dit dan te laten weten. 


Verder willen we jullie ook al warm maken voor de jaarlijkse Giver Trophy!! Deze zal plaatsvinden op zondag 15 oktober en zal heel de dag duren.

Tijdens deze actieve competitie strijden jullie tegen andere Limburgse scoutsgroepen voor deze felbegeerde Trophy. Er staan tijdens de Trophy verschillende grandioos scouteske opdrachten op jullie wachten. Actie, avontuur, denkwerk, ... en vooral veel plezier, het komt allemaal aan bod.

Meer info volgt snel, dus zet dit alvast in jullie agenda!


Ook willen wij ook nog even meedelen dat we aanwezigheden op de activiteiten erg op prijs stellen. We hebben gemerkt dat dit van groot belang is voor de groepsdynamiek op kamp ( en voornamelijk buitenlands kamp dit jaar). Daarom hebben we enkele regels opgesteld met betrekking tot aanwezigheid:

Gewoon kamp: We verwachten dat givers minstens 50% van de activiteiten bijwonen.

    Buitenlands kamp: Voor het buitenlands kamp is een aanwezigheid van minstens 75% vereist. 

(Als je niet aanwezig kunt zijn, laat ons dan altijd weten waarom. Een geldig excuus kan altijd met de leiding worden besproken.)


Als jullie ooit vragen of twijfels hebben, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen of ons te bellen. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website (https://www.scoutinggodsheide.be/takken/leiding

Tot zaterdag, wij hebben alvast heel veel zin in het scoutsjaar!


 Stevige linker

 De giverleiding