Kapoenen

Kapoenen (6 tot 8 jaar)

Het leven van een kapoen is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. En daar spelen we volop op in. Het hoogtepunt in een kapoenenleven? Voor de eerste keer op kamp!

De kapoenenleiding vind je hier terug

Email: kapoenen@scoutinggodsheide.be

Dagactiviteit 31 oktober

Dag liefste kapoenen en ouders

Ter vervanging van het weekend organiseren we deze zaterdag 31/10 een super leuke Halloween-dagactiviteit!
Deze zal doorgaan van 10u tot 16u in Bokrijk. Jullie worden verwacht om 10u aan het station van Bokrijk met een lunchpakket en drinken.
Na een toffe dag vol met buitenspelen mogen jullie jullie kapoen komen halen om 16u aan de parking 1 van Bokrijk naast het Koetshuis.
Verkleden in Halloween outfit mag (indien je deze toch al had voor weekend) maar moet niet. Houd er rekening mee dat we de hele dag buiten spelen en deze verkleedkleren dus vuil kunnen worden.

Het wordt een mega toffe dag dus we hopen dat jullie er allemaal bij kunnen zijn! Indien je kapoen er toch niet bij kan zijn, laat ons dan iets weten.

Tot zaterdag!

Stevige (en griezelige) linker,
De kapoenen leiding

Activiteit 17 oktober

Dag liefste kapoenen en ouders

Na het leuke feestje van vorige week, staat jullie leiding deze zaterdag weer klaar met een toffe activiteit! Jullie worden verwacht aan de lokalen van 15u tot 18u. Gelieve iets te laten weten als je kapoen er jammer genoeg niet bij kan zijn.

Vergeet ook niet jullie spaghetti te bestellen zodat jullie deze na de activiteit kunnen meenemen! Zoals jullie al weten zal kapoenenweekend doorgaan van 30 oktober tot 1 november, meer info hierover volgt deze week.

Hopelijk tot zaterdag!

De kapoenenleiding

Activiteit 3 oktober

Dag liefste kapoenen en ouders

Hopelijk hebben jullie je afgelopen zaterdag goed geamuseerd op de openingsactiviteit en zijn jullie nu al aan het aftellen naar de volgende activiteit. Deze zal zaterdag 3/10 plaatsvinden aan de scoutlokalen van 15u tot 18u. Gelieve even iets te laten weten als je (kapoen) er niet bij kan zijn.

Verder willen we ook al meegeven dat het kapoenenweekend zal doorgaan van 30 oktober tot 1 november, meer info hierover volgt binnenkort. Omdat dit weekend niet meer zo ver weg is, zullen we 10 oktober nog een extra activiteit inplannen, zodat jullie elkaar nog wat beter kunnen leren kennen.

Tip: Zet zeker je naam in je sjaaltje en weet dat jullie een drinkbus mogen meebrengen (ook voorzien van naam). Drinken uit je eigen drinkbus is veiliger in deze tijden.

Indien jullie nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren! Jullie kunnen een mailtje sturen naar kapoenen@scoutinggodsheide.be, een sms'je sturen naar één van de leiding (onze gsm-nummers vind je op www.scoutinggodsheide.be/takken/leiding) of spreek ons zaterdag voor of na de activiteit even aan.

Wij kijken er alvast naar uit jullie allemaal terug te zien op de volgende activiteit!

De kapoenenleiding