Kapoenen

Kapoenen (6 tot 8 jaar)

Het leven van een kapoen is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. En daar spelen we volop op in. Het hoogtepunt in een kapoenenleven? Voor de eerste keer op kamp!


De kapoenenleiding vind je hier terug


Email: kapoenen@scoutinggodsheide.be

Berichten:

Jullie leiding heeft een boodschap!

Kapoenen op kamp.mp4

Klik hier om aan je inschrijving te starten!

Activiteit 14/03

Beste kapoentjes

Deze zaterdag, 14 maart hebben wij weer een superleuke activiteit voor jullie klaar! Jullie worden verwacht van 14u tot 17u aan de lokalen. Laat ons iets weten als je er niet bij kan zijn.

Hopelijk tot zaterdag!

Stevige linker

De kapoenenleiding


Activiteit 28/02

Dag beste kapoentjes en ouders,

Hopelijk zijn jullie allemaal nog enorm hard aan het nagenieten van het fantastische weekend van afgelopen week! Wij als leiding hebben ons zelfs zo hard geamuseerd dat we even het mailtje voor de activiteit van morgen over het hoofd gezien hebben. Onze excuses daarvoor, maar bij deze dus alsnog alle info voor morgen!

De Activiteit zal zoals gewoonlijk doorgaan aan de scoutslokalen van 14-17u. Het is nog steeds frisjes buiten, dus kleed je kapoen zeker warm genoeg aan. En laat ook zeker nog weten als je kapoen er niet bij kan zijn als je daar nog de tijd voor vindt!

Wij kijken er in elk geval alweer naar uit om er een topactiviteit van te maken!

Een Stevige linker en tot morgen,

De Kapoenenleiding!


Kapoenenweekend 21-23/02

Dag ridders, prinsessen, draken, tovenaar...

Deze zaterdag hebben we ons uiterste best gedaan om bij alle Kapoenen persoonlijk langs te gaan om jullie uit te nodigen voor het weekend. Dit is echter niet bij iedereen gelukt. Als jullie niet thuis waren, vond je de uitnodiging voor ons middeleeuws weekend in de brievenbus! Indien deze is weggewaaid door storm Ciara vinden jullie ze nog eens extra in de bijlage!

Inschrijven voor het weekend doe je door €35 te storten op BE53 7351 1415 6153 (Scouting Godsheide) met vermelding van de naam van de kapoen en “kapoenenweekend”. Doe dit uiterlijk voor volgende activiteit (15/02).

Gelieve de medische fiche op de groepsadministratie (hier) in te vullen zodat we zeker de nodige contactgegevens en informatie hebben indien er iets voorvalt.

Hopelijk kunnen jullie ridder of prinses er allemaal bijzijn!

Een stevige linker,

De Kapoenenleiding


Kapoenenweekend.pdf

Activiteit 15/02

Howdy kapoenen,

Volgend weekend gaan we terug in de tijd naar het Wilden Westen, de beroemde tijd van comboys en indianen! We gaan op zoek naar de snelste schutter van het Wilde Westen. We verwachten jullie vanaf 14u in de saloon (de scoutslokalen). Zoals gewoonlijk is verkleden toegestaan.

Stevige linker,

de kapoenenleiding

Activiteit 1/02

Beste kapoentjes

Zaterdag 1 februari is het activiteit aan de lokalen (van 14u tot 17u). Laat ons iets weten als je er niet bij kan zijn! We herinneren jullie er even aan dat het kapoenenweekend van 21 tot 23 februari zal plaatsvinden, meer info hierover volgt binnenkort!

Hopelijk tot zaterdag!

Knuffels,

De kapoenenleidingActiviteit 4/01

Dag beste kapoentjes & ouders,


Hopelijk zijn jullie allemaal aan het genieten van de feestdagen! Bij deze wensen we jullie alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar, en geven we even een mailtje mee om jullie eraan te herinneren dat de volgende activiteit zal doorgaan op zaterdag 4 januari (en dus niet morgen (28/12)!) aan de scoutslokalen van 17-19u. We zullen ons dan amuseren op een grote spelletjes/casino-avond! Verkleed komen in galathema is toegestaan, maar niet verplicht!

Verder geven we ook alvast mee dat de activiteit van 18 januari niet zal doorgaan aangezien jullie leiding dan hééél hard moet studeren. Onze eerstvolgende afspraak na volgende week zaterdag zal dus op zaterdag 1 februari zijn. Meer info over deze activiteit zal uiteraard nog volgen!

Laat even weten als je kapoen er volgende week zaterdag niet bij kan zijn, en anders tot dan!

Een stevige linker,

De Kapoenenleiding!Activiteit 14/12

Liefste Kapoenen en ouders

Op zaterdag 14 december staat de Kapoenenleiding weer klaar voor jullie met een superleuke scoutsactiviteit! Wij hopen alvast dat jullie er allemaal bij kunnen zijn! De scoutsactiviteit zal duren van 14uur tot 17uur. Als jullie Kapoentje er niet bij zal kunnen zijn, laten jullie dat even weten aan ons? Dankjewel!

Veel groetjes en hopelijk tot zaterdag

Stevige linker

De Kapoenenleiding


Activiteit 30 november

Beste ouders en kapoentjes,

Hij komt, hij komt, de lieve goede sint. Ook dit weekend gaan we er weer een leuke activiteit van maken. We gaan al de kapoentjes testen op hun talenten als piet. Om 16u komt de Sint ons namelijk een bezoekje brengen! Alle ouders, broertjes en zusjes, neefjes,... zijn ook meer dan welkom. De activiteit zal doorgaan van 14u tot 17u aan de lokalen. We hopen dat iedereen zich zaterdag een echte piet kan noemen. Laat even weten als je toch niet kan komen. Tot zaterdag!

Een stevige linker,

De kapoenenleiding


Dagactiviteit 23 november

Beste Kapoenen en ouders,

Héééél, héééél lang geleden was er eens een mooi rijk genaamd Bokrijk. De bevolking van dat rijk hield van folklore en volkspelen. Volgende week zaterdag (23/11) gaan we terug in de tijd naar dit fantastisch rijk. We spreken af aan het station van Bokrijk om 10u en de kapoenen mogen opgehaald worden aan het Koetshuis om 16u! Neem een lunchpakket mee en trek je warme kleren aan want we zullen de hele dag buiten spelen!

Hopelijk tot dan, en laat je even weten als je niet kan komen!


Een Stevige linker,

De kapoenenleiding!

Ps: Als er nog vragen zijn, stuur even een berichtje naar Joren (0471651314)


Activiteit 16 november

Dag liefste kapoentjes en ouders,

Ondanks het feit dat het intussen vrij koud is buiten, dromen we met de leiding graag terug over de zomer. De zon, de zee, het strand en natuurlijk ijsjes! Vandaar zullen we volgende week zaterdag (16/11) ons even terug in de zomer wanen en het ijsjesspel spelen! We spreken hiervoor aan de scoutslokalen af om 14u en hier mogen jullie om 17u ook terug opgehaald worden! Ondanks het feit dat we dromen van warme temperaturen kunnen we het echte weerbericht toch niet ontkennen, vandaar dat we tropische kledij toch maar afraden, zeker aangezien we buiten zullen spelen als het niet regent (doe je dus warm aan!).

Vergeet ook zeker niet dat we binnenkort (23/11) een hele dag met elkaar op pad gaan! Meer info hierrond volgt nog in een volgende mail!

Hopelijk tot zaterdag, en zo niet, laat het even weten!

Een Stevige Linker,

De Kapoenenleiding!


Activiteit 2 november

Proficiat beste kapoen,

Je bent geselecteerd voor onze talentenshow Kapoentjes Got Talent! De audities hiervoor zullen plaatsvinden op zaterdag 2 november in de lokalen van Scouting Godsheide van 14u-17u. Verkleedkleren en voorbereiding zijn niet nodig, deze zal u ter beschikking worden gesteld!

Moest je wegens omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn om je kansen te verdedigen, laat het ons dan even weten!

We zullen ieders talent ten volste benutten.

Een stevige linker,

De Kapoenleiding


Activiteit 19 oktober

Dag lieve heksen en tovenaars

Zaterdagnamiddag 19 oktober maken wij samen met jullie ons eigen toverdrankje! De heksenopleiding (activiteit) zal van 15u tot 18u doorgaan. Verkleed komen (in Halloweenthema) wordt ten zeerste geapprecieerd! Laat ons zeker weten als je toekomstige heksje of tovenaar niet kan komen! Wij hopen een heerlijk toverdrankje samen met jullie te brouwen!

Ps. Hou 23 november vrij, dan gaan we een hele dag samen op pad!

Tot dan!

Een stevige linker,

De kapoenenleiding

Activiteit 5 oktober

Dag liefste ouders en kapoentjes,

Hopelijk heeft jullie kapoen zich enorm geamuseerd op de onvergetelijke openingsactiviteit en kijkt hij/zij net als ons enorm uit naar de 2e activiteit. Deze zal deze zaterdag (5/10) plaatsvinden aan de scoutslokalen van 15-18u. Geef ons even een seintje als je kapoen er niet kan geraken.

Vergeet ook zeker niet om 12 oktober in jullie agenda aan te duiden, want dan zijn jullie allen van harte welkom om een lekker bord spaghetti te komen eten op onze jaarlijkse spaghettiavond. Volle buikjes en veel plezier gegarandeerd!

Indien jullie nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren! Jullie kunnen een mailtje sturen naar kapoenen@scoutinggodsheide.be, een sms'je sturen naar een van de leiding (onze gsm-nummers vind je op www.scoutinggodsheide.be/takken/leiding) of spreek ons zaterdag voor of na de activiteit even aan.

We zien elkaar hopelijk deze zaterdag!

Een stevige linker,

De Kapoenenleiding