Jin

Jin (17-18 jaar)

Wat is Jin zijn? Dat bepalen ze zelf. Leiding is geen leiding meer, maar begeleiding. Wie weet slaan ze dit jaar hun tenten in het buitenland op, krijgt het Jinlokaal een Keith Harring-look of is muziek de factor die hen bindt. Inspraak, ploeggeest en zelfstandigheid staan voorop.

De jinleiding kan je op deze pagina vinden.

Dessert & Go!

Beste ouders, leden en sympathisanten

Na het grote succes van vorig jaar, zijn we dit jaar weer terug met Dessert & Go!

We hebben heel wat lekkers in de aanbieding:

Brownie deluxe

Speculaastiramisu

Chocomousse

Jin Special met rood fruit

We maken alles zelf en met liefde.

Indien je zo’n heerlijk nagerecht zou willen bestellen, kan dat tot en met maandag 2/5/22 24u door hier te klikken.

De lekkere desserts kunnen afgehaald worden op zaterdag 7/5/22 vanaf 16u30.

De opbrengst van de dessertverkoop gaat integraal naar het buitenlands kamp van de JIN naar Montenegro.

En een goeie dessert, heeft niet iedereen daar wel JIN in?!!

De JIN van Scouting Godsheide

Activiteiten Jin

Dag lieve (ouders van) jin

Ons jinjaar is alvast goed van start gegaan met een geslaagde leefweek. Daarnaast hebben we alvast enkele data vastgelegd.

• Vrijdag 1 oktober
    Onze allereerste geldinzamelactie. We gaan met een vijftal leden werken op een evenement in Genk. Van 19u tot 1u. De leden zijn hier zelf al van op de hoogte.

• Zaterdag 2 oktober
    Activiteit 15u - 18u aan de lokalen.

• Zondag 10 oktober
    Spaghettidag 11u30 - 20u. Kom zeker langs om een lekkere spaghetti te eten!

• Donderdag 23 december
    JINTERBAR

Als leiding communiceren wij met onze Jin via een Whatsapp groepje. Jullie zullen dus niet meer wekelijks een mailtje onvangen met de info over de activiteiten zoals de voorbije jaren.

Indien jullie nog verdere vragen zouden hebben, mogen jullie ons steeds een mailtje sturen of een belletje geven.

Bas, Huub en Lotte