Jin

Jin (17-18 jaar)

Wat is Jin zijn? Dat bepalen ze zelf. Leiding is geen leiding meer, maar begeleiding. Wie weet slaan ze dit jaar hun tenten in het buitenland op, krijgt het Jinlokaal een Keith Harring-look of is muziek de factor die hen bindt. Inspraak, ploeggeest en zelfstandigheid staan voorop.

De jinleiding kan je op deze pagina vinden.

Berichten:

Beste ouders en jin


Nu het scoutsjaar echt op gang is getrapt, leek het ons een geschikt moment om wat informatie te geven over het verdere verloop van ons komend jinjaar.

Het zal in het teken staan van samen leren, ontdekken, verantwoordelijkheden nemen en vooral heel wat plezier maken! Daarnaast steken we geregeld ook nog eens de handen uit de mouwen om zo ons buitenlandskamp begin juli 2024 naar Griekenland te kunnen financieren. Dat zien we na de indrukwekkende inspanningen van voor leefweek zeker goedkomen :)

De communicatie in verband met de activiteiten op zaterdag zal voornamelijk via WhatsApp met de Jin zelf gebeuren. Dit neemt natuurlijk niet weg dat wij steeds bereikbaar zijn via dit mailadres of via onderstaande telefoonnummers voor vragen of opmerkingen.  

Ons weekend zal dit jaar doorgaan van 10 tot 12 november, verdere informatie hierover volgt uiteraard nog.

We kijken vol goesting vooruit naar de rest van het jaar!


Heel veel groetjes

Noortje  (0499 73 09 31)

Noa (0483 58 67 70)

Michiel (0479 67 22 01)