Kamp

Kamp 2021 komt er aan!

De kogel is door de kerk, na een lange tijd van onzekerheid zijn we opgelucht jullie te kunnen meedelen dat we allen samen op kamp (mogen) gaan! Het zal nog geen kamp worden zoals we gewoon zijn in de jaren voor corona. Toch zullen we zelfs met de maatregelen er het beste van maken en ons ongelooflijk amuseren, zoals we nooit ervoor gedaan hebben.

Dit jaar keert Scouting Godsheide terug in de tijd. We zullen ons kamp doorbrengen in Middeleeuwse sferen. De burchten en kastelen zullen worden opgesteld in Hechtel-Eksel. Welke tak zal zich tot boven in het leenstelsel kunnen opwerken? Blijven enkelingen buiten de stadsmuren? We zullen de krachten van magie testen, maar dan wel zonder dat dit geweten wordt, want de brandstapel daar blijven we liever ver vandaan.

Kampadres voor post:

Scouting Godsheide (Tak + Naam kind)
Bungalowpark 3
3940 Hechtel-Eksel

Moesten jullie toch nog met vragen zitten na het lezen van deze pagina, kunnen jullie altijd een mailtje sturen naar groepsleiding@scoutinggodsheide.be.

Wij staan alvast te popelen om te vertrekken en zien jullie graag op kamp!

Kampboekje 2021

Kampboekje 2021.docx.pdf

Kampdata

Het kamp begint voor de oudste takken de eerste vrijdag na de vierde maandag van Juli. De jongste takken vertrekken de eerste maandag daarna. Op de zaterdag die volgt zouden we de bezoekdag organiseren, maar als de maatregelen niet meer wijzigen zal ook dit jaar de bezoekdag jammer genoeg niet kunnen doorgaan. Deze zaterdag is eveneens de laatste dag voor de jongste takken. De oudste leden keren terug naar Godsheide op zondag, de dag na de bezoekdag. Dit jaar zijn dus de data als volgt:

• Jongste takken: 2/08 - 7/08

• Oudste takken: 30/07 - 8/08

Je kan deze data (en alle andere data) ook terug vinden in onze digitale agenda onder het tabblad 'Kalender'

Individuele steekkaart

De individuele steekkaart is een zeer belangrijk formulier waarin alle info over jouw zoon/dochter wordt opgeslagen. Deze bevat verscheidene belangrijke zaken zoals contactgegevens, eventuele allergieën, medicatie, etc... De individuele steekkaart draagt bij aan een veilige en persoonlijke begeleiding van alle leden en wordt vertrouwelijk behandeld door de leidingsploeg. Het is dus uiterst belangrijk dat deze perfect in orde is, zeker dit jaar! Ook als je dit formulier al ingevuld hebt bij het inschrijven aan het begin van het scoutsjaar, raden we aan om nog eens na te gaan of alle informatie nog correct is.

Een duidelijke handleiding om de individuele steekkaart in te vullen/na te kijken vind je hier.

Kampgeld

De prijs van het kamp is afhankelijk van de tak van je zoon/dochter:

• Oudste takken (Jonggivers, Givers en Jin): €120

• Jongste takken (Kapoenen, Kabouters en Welpen): €100

Dit bedrag mag op de rekening van Scouting Godsheide (BE53 7351 1415 6153) worden gestort met steeds de vermelding van tak + naam. Als er problemen zijn met de kost van het kamp, spreek ons (iemand van de groepsleiding) dan gerust aan. We gaan hier vertrouwelijk mee om en proberen samen een oplossing te zoeken. Scouting is voor iedereen, geld mag nooit een reden om niet aan scouting te doen!

Let op: wijziging kampdata vanaf 2020!

Vanaf dit jaar kiezen we voor vaste dagen en niet meer vaste data. Vanaf nu gaan de oudste takken op kamp vanaf de eerste vrijdag na de vierde maandag van Juli. De jongste takken vertrekken de eerste maandag daarna. De bezoekdag zal door deze wijziging altijd op een zaterdag vallen. Dit is eveneens de laatste dag voor de jongste takken. De oudste leden keren terug naar Godsheide op zondag, de dag na de bezoekdag.