Kamp

Het scoutsjaar is reeds ver gevorderd. Met nog enkele zaterdagen vol leuke activiteiten in het verschiet kunnen we ons stillaan ook beginnen verheugen op ons zomerkamp in Augustus!

Dit jaar reist scouting Godsheide de wereld rond. De oudste takken hun wereldreis start op 1 augustus. De jongste vergezellen het grote avontuur op 4 augustus. Van Australië tot Amerika, van de Noordpool tot het midden van de Sahara, we zullen letterlijk de hele wereld rondreizen. Nadat we alle continenten uitbundig bezocht hebben eindigt ons avontuur op 9 augustus met de bezoekdag. Alle ouders, vrienden en sympathisanten zijn van harte welkom om de kampsfeer te komen opsnuiven! Voor de jongste takken zit het kamp er dan op, de oudste takken blijven tot 10 augustus om hun tenten af te breken. Alle verdere informatie kan hieronder terug gevonden worden in het kampboekje.

Inschrijven doe je door het inschrijvingsbedrag over te schrijven op de rekening van Scouting Godsheide (BE53 7351 1415 6153). Het inschrijvingsbedrag bedraagt dit jaar:

- Kapoenen, Welpen en Kabouters: 100 euro

- Jonggivers, Givers en Jin: 120 euro

Gelieve bij de betaling steeds de tak + naam te vermelden. De uiterste inschrijvingsdatum is 25 mei. Wees dus zeker op tijd!

Kampboekje1819.pdf

Ondertussen hebben we nog tijd om terug te blikken op enkele sfeerbeelden van het geslaagde kamp vorig jaar in Grobbendonk hieronder!