Kamp

Kamp 2022 komt er aan!

Na twee bijzondere kampen zijn we blij jullie te kunnen meedelen dat we deze zomer terug allen samen op kamp kunnen zonder restricties!

Aanstaande zomer trekken we met Scouting Godsheide naar het Wereldkampioenschap Voetbal in Hamont-Achel. Zoals u ongetwijfeld weet, trekken we met 6 verschillende selecties naar de Wereldbeker, elk begeleid door hun eigen groep gemotiveerde coaches. Deze coaches spreken in de voorbereiding op het toernooi allen met vol enthousiasme over de overvloed aan voetbaltalent binnen hun spelersgroepen. Waardoor we uiteraard in iedere leeftijdsgroep ook enkel het allerhoogste zullen ambiëren.

Kampadres voor post:

Scouting Godsheide
tav. (Tak + Naam kind)
Kluizerdijk 168
3930 Hamont-Achel

Moesten jullie toch nog met vragen zitten na het lezen van deze pagina, neem dan gerust contact op met de Bondscoaches. (groepsleiding@scoutinggodsheide.be)

Wij staan alvast te popelen om te vertrekken en zien jullie graag op kamp!

De leiding van Scouting Godsheide

Kampboekje 2022

Kampboekje 2022.pdf

Individuele steekkaart

De individuele steekkaart is een zeer belangrijk formulier waarin alle info over jouw zoon/dochter wordt opgeslagen. Deze bevat verscheidene belangrijke zaken zoals contactgegevens, eventuele allergieën, medicatie, etc... De individuele steekkaart draagt bij aan een veilige en persoonlijke begeleiding van alle leden en wordt vertrouwelijk behandeld door de leidingsploeg. Het is dus uiterst belangrijk dat deze perfect in orde is, zeker dit jaar! Ook als je dit formulier al ingevuld hebt bij het inschrijven aan het begin van het scoutsjaar, raden we aan om nog eens na te gaan of alle informatie nog correct is.

Een duidelijke handleiding om de individuele steekkaart in te vullen/na te kijken vind je hier.

Kampdata

Het kamp begint voor de oudste takken de eerste vrijdag na de vierde maandag van Juli. De jongste takken vertrekken de eerste maandag daarna. Op de zaterdag die volgt zouden we de bezoekdag organiseren, maar als de maatregelen niet meer wijzigen zal ook dit jaar de bezoekdag jammer genoeg niet kunnen doorgaan. Deze zaterdag is eveneens de laatste dag voor de jongste takken. De oudste leden keren terug naar Godsheide op zondag, de dag na de bezoekdag. Dit jaar zijn dus de data als volgt:

• Jongste takken: 1/08 - 6/08

• Oudste takken: 29/07 - 7/08

Je kan deze data (en alle andere data) ook terug vinden in onze digitale agenda onder het tabblad 'Kalender'

Kampgeld

De prijs van het kamp is afhankelijk van de tak van je zoon/dochter:

• Oudste takken (Jonggivers, Givers en Jin): €120

• Jongste takken (Kapoenen, Kabouters en Welpen): €100

Dit bedrag mag op de rekening van Scouting Godsheide (BE53 7351 1415 6153) worden gestort met steeds de vermelding van tak + naam. Als er problemen zijn met de kost van het kamp, spreek ons (iemand van de groepsleiding) dan gerust aan. We gaan hier vertrouwelijk mee om en proberen samen een oplossing te zoeken. Scouting is voor iedereen, geld mag nooit een reden om niet aan scouting te doen!