Kamp

Ons unieke kamp in Wechelderzande zit er weer op! Het was een speciaal kamp, dat we allemaal niet snel zullen vergeten. Alles verliep vlot en we kunnen met trots zeggen dat we geen besmettingen gehad hebben.

Ondertussen gaat ons nieuwe scoutsjaar ook weer van start en kijken we al uit naar het kamp 2021. Waar dit zal doorgaan is voorlopig nog geheim.

In de tussentijd kunnen we genieten van alle activiteiten, weekends en evenementen doorheen het jaar, maar kunnen we ook terugblikken op ons kamp aan de hand van een reeks leuke foto's

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Na vele weken van twijfel hebben we toch groen licht gekregen: de kampen van zomer 2020 mogen doorgaan! Dat is een enorme opluchting voor ieder van ons. Echter zal het geen kamp worden zoals we gewoon zijn. Zoals jullie vast en zeker wel al op het nieuws hebben gehoord, zijn er regels en richtlijnen waaraan ons kamp moet voldoen. Het goede nieuws is dat de leiding het helemaal ziet zitten en al vollop bezig is om er alsnog een schitterend kamp van te maken.

Kampboekje 2020

Hieronder vind je het kampboekje van dit jaar terug!

Kampboekje 2020.pdf

Inschrijven - DEADLINE VERSTREKEN

Om de voorbereidingen met deze maatregelen te kunnen treffen is het uiterst belangrijk om een duidelijk beeld te hebben over het exacte aantal van leden dat mee komt op kamp. Omwille van deze reden openen we de inschrijvingen voor het kamp gedurende 1 week: 30/05 tem 6/06. Inschrijven gebeurt door het invullen van onderstaand formulier. Deze bevat een checkbox om na te gaan of het kampgeld betaald is en of de individuele steekkaart in orde is. (meer info over deze twee puntjes onder het formulier) Moest dit formulier niet zichtbaar zijn, kan u ook op deze link klikken.

Individuele steekkaart

De individuele steekkaart is een zeer belangrijk formulier waarin alle info over jouw zoon/dochter wordt opgeslagen. Deze bevat verscheidene belangrijke zaken zoals contactgegevens, eventuele allergieën, medicatie, etc... De individuele steekkaart draagt bij aan een veilige en persoonlijke begeleiding van alle leden en wordt vertrouwelijk behandeld door de leidingsploeg. Het is dus uiterst belangrijk dat deze perfect in orde is, zeker dit jaar! Ook als je dit formulier al ingevuld hebt bij het inschrijven aan het begin van het scoutsjaar, raden we aan om nog eens na te gaan of alle informatie nog correct is.

Een duidelijke handleiding om de individuele steekkaart in te vullen/na te kijken vind je hier.

Kampgeld

De prijs van het kamp is afhankelijk van de tak van je zoon/dochter:

  • Oudste takken (Jonggivers, Givers en Jin): €120

  • Jongste takken (Kapoenen, Kabouters en Welpen): €100

Dit bedrag mag op de rekening van Scouting Godsheide (BE53 7351 1415 6153) worden gestort met steeds de vermelding van tak + naam. Als er problemen zijn met de kost van het kamp, spreek ons (iemand van de groepsleiding) dan gerust aan. We gaan hier vertrouwelijk mee om en proberen samen een oplossing te zoeken. Scouting is voor iedereen, geld mag nooit een reden om niet aan scouting te doen!

Let op: wijziging kampdata vanaf 2020!

Vanaf dit jaar kiezen we voor vaste dagen en niet meer vaste data. Vanaf nu gaan de oudste takken op kamp vanaf de eerste vrijdag na de vierde maandag van Juli. De jongste takken vertrekken de eerste maandag daarna. De bezoekdag zal door deze wijziging altijd op een zaterdag vallen. Dit is eveneens de laatste dag voor de jongste takken. De oudste leden keren terug naar Godsheide op zondag, de dag na de bezoekdag.

Foto's van vorig jaar om al even in de sfeer te komen!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image