Kamp

Onze fantastiche reis rond de wereld in Ozo zit er alweer op. Het was een schitterend kamp vol vriendschap, gelach, afzien, voldoening en plezier! Het nieuwe jaar is al van start gegaan en we kunnen ons al verheugen op alle leuke activiteiten en weekends van dit jaar. In de tussentijd kunnen jullie genieten van een paar foto's onderaan deze pagina.

Let op: wijziging kampdata!

Vanaf dit jaar kiezen we voor vaste dagen en niet meer vaste data. Vanaf nu gaan de oudste takken op kamp vanaf de eerste vrijdag na de vierde maandag van Juli. De jongste takken vertrekken de eerste maandag daarna. De bezoekdag zal door deze wijziging altijd op een zaterdag vallen. Dit is eveneens de laatste dag voor de jongste takken. De oudste leden keren terug naar Godsheide op zondag, de dag na de bezoekdag. Als het nog wat onduidelijk is, dan kan onderstaand schema hier bij helpen:

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image