Lid worden

Wil je lid worden? Dat kan! Kom gewoon naar een van onze activiteiten! De data vind je in de kalender.

Inschrijven kan enkel in het begin van het werkjaar (tot 14 november). Daarna sluiten we de inschrijvingen af.

Wie dan nog niet naar een van de activiteiten is gekomen zal helaas moeten wachten tot het volgende werkjaar. We hanteren deze grens omdat we onze draagkracht in de takken zeker niet willen overschrijden: de kwaliteit is een prioriteit. Daarnaast is het voor leden belangrijk om vanaf het begin van het werkjaar betrokken te zijn. Dan krijgt de groep vorm en worden vriendschappen gesloten. We willen tot slot ook onze leden kennen voor we er mee op kamp of weekend gaan. Om al deze redenen kan er dus alleen in het begin van het werkjaar ingestapt worden.

Inschrijven gebeurt van thuis: je geeft je gegevens zelf in in de groepsadministratie, het lidgeld betaal je met een overschrijving. Jannes vertelt er je alles over als je mailt naar groepsleiding@scoutinggodsheide.be Als je eerst iemand van de leiding wilt contacteren, kijk dan bij de takken voor de gegevens, of contacteer de groepsleiding.

Als je eens wilt komen proberen kan je alvast je gegevens mailen naar de groepsleiding. We schrijven je dan voorlopig in zodat je in orde bent met de verzekering. De gegevens die we nodig hebben zijn: Naam, adres, geboortedatum, e-mail en gsmnummers (jonge leden: van de ouders, oudere leden ook van het lid zelf).

Op deze site vind je heel wat informatie over Scouting Godsheide. Wil je toch iets weten wat er niet opstaat? Contacteer dan zeker de groepsleiding! Wil je meer weten over scouts, over Scouts en Gidsen Vlaanderen of hoe onze jeugdbeweging in elkaar steekt? Speciaal voor ouders van nieuwe leden heeft Scouts en Gidsen Vlaanderen een boekje in elkaar gestoken met de toepasselijke naam de kleine gids (oude versie 2009). Wil je nog meer weten over het spel van Scouting dan is er het basiswerk voor leiding: kijk op scouting
Tot snel!