Registreren: gebruikersnaam

Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord? Ga dan meteen verder naar de volgende stap.

Om je gegevens zelf te kunnen aanpassen heb je Scouts en Gidsen Vlaanderenlogin nodig. Deze kan je maken door deze link te gebruiken en de gevraagde gegevens in te vullen.

Voor elk lid moet een afzonderlijke gebruikersnaam worden aangemaakt: ook voor broers en zussen.

Je krijgt een scherm zoals in de afbeeldingen hieronder. Wanneer je de link in de mail volgt zijn de rode vlakken al ingevuld, anders zal je deze zelf moeten invullen. Aarzel niet om ons te contacteren als dit problemen geeft: dan geven we je je lidnummer door zodat je verder kan.

• E-mailadres: Vul hier het e-mailadres in van het lid zelf, niet dat van de ouders: dit komt later. Enkel wanneer het lid geen e-mailadres heeft (bijvoorbeeld bij kapoenen) kan hier het e-mailadres van een van de ouders ingevuld worden.
  • Gebruikersnaam: Deze ga je nog nodig hebben, onthoud deze dus goed en kies hem niet te moeilijk.

Inschrijven1

Klik hierna op Scouts en Gidsen Vlaanderen-login aanmaken.. Er wordt een mail verstuurd naar het e-mailadres dat werd opgegeven. Hiermee kan je naar de volgende stap: het wachtwoord instellen.

Naar de volgende stap

Inschrijven2