Inschrijven en betalen – individuele steekkaart en bevestigen

We gaan er in deze stap vanuit dat je ingelogd bent met de juiste Scouts en Gidsen Vlaanderen-login. Problemen hiermee? Contacteer ons!

Je beheert je eigen gegevens in de groepsadministratie: http://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be

In het tabblad ‘individuele steekkaart’ vind je de digitale versie van de steekaart. De velden zijn hetzelfde als in de papieren versie. We vragen deze individuele steekkaart nauwkeurig in te vullen. Met deze individuele steekkaart geven ouders jaarlijks aan de takleiding alle noodzakelijke inlichtingen over hun kind. Deze informatie draagt bij aan een veilige en persoonlijke begeleiding van alle leden en wordt vertrouwelijk behandeld door de leidingsploeg. Wanneer er wijzigingen zijn in deze gegevens is het belangrijk om deze onmiddellijk aan te passen.

Wanneer deze individuele steekkaart is ingevuld bevestig je dit door te klikken op “Opslaan en goedkeuren”.

Tot slot klik je op het tabblad “Groepseigen gegevens”. Hier kunnen oudere leden hun totem invullen, maar het belangrijkste hier is het vakje “Inschrijven 2014 – 2015”. Wanneer je dit aanvinkt bevestig je de inschrijving en kunnen wij hem verwerken. Vergeet zeker niet op bewaar te duwen, anders blijft je inschrijving openstaan.

Update: Aangezien de inschrijvingen afgesloten zijn staat hier enkel nog de totems. Als de kampen en weekends eraan komen kan je hier inschrijven voor de kampen en weekends.

Capture8

De inschrijving is met deze stap afgerond. Bedankt voor de tijd en de moeite die je hier voor nam! Wanneer je later gegevens wilt wijzigen of nakijken kan je dit doen via http://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be. In de aanloop naar de weekends en de kampen zal gevraagd worden deze gegevens na te kijken en op dezelfde manier te bevestigen dat ze nagekeken zijn.

Wanneer er nog vragen of problemen zouden zijn mag je ons steeds contacteren!

Dan moet er alleen nog het lidgeld betaald worden.

Lidgeld betalen